Simona Ionescu / Redactor Șef

Cyndi Lauper, apariție de senzație la 70 de ani. Cher i-a fost alături

Cyndi Lauper, apariție de senzație la 70 de ani. Cher i-a fost alături
Cyndi Lauper, celebra cântăreață a hit-ului „Girls just want to have fun”, a avut o apariție de senzație la 70 de ani. Artista a fost acompaniată de către Cher, în timp ce a marcat un moment special în toată cariera ei de până acum.

Cyndi Lauper are o carieră impresionantă în muzică de aproape cinci decenii, timp în care a câștigat nenumărate premii pentru talentul ei. Ajunsă la vârsta de 70 de ani, Cyndi Lauper a avut o apariție de senzație la propriul ei eveniment. Nu a fost singură, ci sprijinită de Cher, colega ei de industrie și totodată un alt mare talent vocal. 

Lauper a fost prezentă la premiera documentarului despre viața ei, „Let The Canary Sing” (trad. Lasă canarul să cânte), care a avut loc în Los Angeles. Nu a fost singura ieșire a artistei, căci aceasta a sărbătorit de două ori în aceeași zi. 

Cyndi Lauper și-a lăsat amprentele pe Hollywood Boulevard 

Cântăreața a apărut în aceeași zi și la ceremonia sa de amprentare la Teatrul TCL Chinese din Hollywood și s-a alăturat altor celebrități pe covorul roșu în timpul evenimentului. Interpreta născută în Brooklyn a atras toate privirile într-un blazer galben cu două rânduri de nasturi și o pereche de pantaloni asortați, care scoteau în evidență o siluetă impecabilă. 

Lauper a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei argintii strălucitori, precum și cu câteva inele pe fiecare dintre mâini. La 70 de ani, artista arată incredibil și emană o energie tânără, ceea ce a captivat pe toată lumea prezentă. 

Cher și-a onorat prietena la ceremonia de amprentare 

În cadrul ceremoniei prin care Cyndi Lauper și-a lăsat amprentele pe celebrul Hollywood Boulevard, Cher a ținut neapărat să-și laude prietena. Diva pop în vârstă de 78 de ani și-a amintit de momentul special când a cântat pentru prima dată hitul „If I Could Turn Back Time”, alături Lauper în 2002 pentru Divas Las Vegas de la VH1.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

„Încep să cânt și mă simt foarte bine, apoi apare ea și mă uimește. Și de atunci am rămas prietene”, a povestit Cher.  „Există cântăreți. Eu sunt o cântăreață destul de bună. Dar Cyndi este o cântăreață grozavă. Este o cântăreață genială. Bine? Chiar este, în plus e o persoană fabuloasă și talentată. O iubesc… este o persoană minunată, minunată, nebună, nebună”, a mai spus Cher. Ce „treabă grozavă ai făcut, Cyn”, a conchis aceasta.

Artista și-a anunțat retragerea oficială 

În cadrul unui interviu acordat săptămâna aceasta, Cyndi Lauper și-a anunțat oficial retragerea din industrie, dar nu înainte de a susține un ultim turneu de „la revedere”, după 10 ani de pauză. Turneul include 23 de date și va începe mai târziu în acest an, pe 18 octombrie, în Montreal și se va încheia pe 5 decembrie în Chicago.

În ceea ce privește documentarul despre viața artistei, „The Canary Sings”, acesta va fi disponibil pe platforma Paramount+ începând de miercuri, 5 iunie. El promite să ofere o privire detaliată asupra vieții și carierei lui Cyndi Lauper, oferind fanilor o oportunitate unică de a înțelege mai bine parcursul ei artistic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre