Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, cu gândul la bătrânețe: „Așa ceva nu se mai poartă”

Dani Oțil, cu gândul la bătrânețe: „Așa ceva nu se mai poartă”
Dani Oțil este melancolic, cu gândul la momentul în care va ajunge la bătrânețe. Prezentatorul a dezvăluit cum visează să ajungă, alături de iubirea vieții sale, peste câteva zeci de ani.

Cu toate că are abia 43 de ani, Dani Oțil pare că visează deja la momentul în care va fi bătrân. Dovadă este ultima imagine împărtășită de acesta pe rețelele sociale, la care internauții au reacționat imediat. Prezentatorul trăiește o poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu, care i-a devenit soție în 2021, iar la scurt timp a venit pe lume și fiul celor doi, Tiago. 

Cu toate că Gabriela este cu 12 ani mai mică decât el, acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să se iubească, așa cum nu a fost un impediment nici înălțimea Gabrielei de 1,80 metri, cu 5 centimetri mai mare ca a lui Dani Oțil. Prezentatorul de la „Neața” a evidențiat de multe ori că aceste diferențe nu îi afectează în niciun fel relația și că iubirea și respectul reciproc sunt cele mai importante elemente care țin legătura lor vie și plină de bucurii.

Părinții lui Dani Oțil, împreună de 50 de ani 

Dani Oțil provine dintr-o familie modestă, lucru pe care l-a recunoscut mereu. Tatăl lui este de profesie bibliotecar, în timp ce mama sa este economistă. Cu toate că nu și-a dorit să urmeze una dintre meseriile părinților, despre care spunea că sunt plictisitoare, Dani Oțil și-a dorit să aibă parte și de iubirea pe care au împărtășit-o părinții săi. 

Dani Oțil și-a lăudat părinții, care sunt împreună de 50 de ani
Foto: Instagram

Dovadă este chiar imaginea pe care prezentatorul a împărtășit-o cu fanii săi de pe Instagram. În fotografie, părinții lui Oțil pot fi observați mergând pe stradă, în timp ce mama îl ține pe tatăl său de braț. „Uite ceva ce nu se mai poartă. De braț…de 50 de ani”, a scris Dani Oțil peste fotografie. Cu toate că prezentatorul nu a spus nimic despre soția sa, ci doar a dat de înțeles că își admiră părinții pentru iubirea și devotamentul lor, cu siguranță că probabil își dorește același lucru. 

Gabriela Prisăcariu îl pistonează pe Dani Oțil să se mute 

Dacă iubirea a fost mare în prima parte a relației, odată cu căsătoria și cu venirea pe lume a micuțului Tiago, au venit și provocările penru cuplul Oțil-Prisăcariu. Printre altele, Gabriela se plângea recent că își dorește să se mute din casa din Corbeanca, pentru că o consideră prea departe de oraș. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt căsătoriți din 2021 și au împreună un băiețel pe nume Tiago
Foto: Instagram

Pe partea cealaltă, se pare că Dani Oțil nici nu vrea să audă de idee, căci vila are valoare sentimentală și a investit în ea atunci când s-a mutat acolo. Casa este un duplex, pe care prezentatorul îl împarte cu colegul lui, Răzvan Simion, iar în pivniță, Oțil și-a făcut chiar și un mic cinema. Ca și cuplu cu copil mic, la început de drum, cu siguranță că provocările sunt destule și se poate ca deja Dani Oțil să aibă dubii în ceea ce privește momentul în care ar ajunge și el cu soția sa, de mână pe stradă, peste câteva zeci de ani. Lucru care până la urmă este de înțeles, căci rata divorțurilor este mare în ziua de azi, iar ziua de mâine nu este garantată nimănui. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre