Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, detalii neștiute despre fratele său. „El a făcut cele mai importante lucruri în viața mea”

Dani Oțil, detalii neștiute despre fratele său. „El a făcut cele mai importante lucruri în viața mea”
Sunt puține momentele în care Dani Oțil vorbește despre familia sa. De aceea sunt puțini cei care știu cine este și cu se ocupă fratele său, Dorin Oțil.

Dani Oțil recunoaște că fratele a făcut pentru el cele mai importante lucruri și îi mulțumește și acum pentru bătaia pe care i-a dat-o.

Nu e prieten pe Facebook cu fratele său și pune acest lucru pe seama faptului că e „sălbatic”. A realizat după o perioadă că Dorin este aceeași zodie cu Ramona Olaru, colega de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a înțeles „de ce ne înțelegem așa de prost”. Dar recunoaște că Dorin Oțil, care trăiește în județul Timiș e cel care i-a schimbat viața. Și se mândrește cu el, punctând faptul că „sunt mai prost decât el”.

„E cel mai bun specialist în antene GSM din România”

În timp ce Dani Oțil a fost fascinat de lumina reflectoarelor, fratele său a fost pasionat de cu totul altă meserie. Așa a ajuns „cel mai bun specialist în antene GSM din România. El a muncit să monteze antenele alea mari ca să aveți voi semnal la telefon prin munți. Acum a mai crescut puțin și lucrează într-o hală”.

Dani Oțil, Dorin Oțil și mama lor, atunci și acum

„Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a V-a ca să nu mai fumez”

Dorin l-a învățat pe Dani să fumeze, a recunoscut prezentatorul, dar totul a fost cel care l-a bătut să se lase de țigări. În emisiunea pe care o prezintă alături de prietenul Răzvan Simion, Dani Oțil i-a spus la mulți ani fratelui său și a recunoscut și de ce n-a făcut-o până acum: „pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta”.

Nu au avut întotdeauna relația asta „supersudată”, și Dani se întreabă de ce nu i-a acceptat până acum nici cererea de prietenie pe Facebook. Singura explicație ar fi că e „sălbatic”. Cu bune și cu rele, Dani Oțil recunoaște că „pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre