Simona Ionescu / Redactor Șef

Deea Maxer îi dă lovitura fatală lui Dinu. Bruneta nu se joacă când e vorba de fericirea ei, cântărețul va avea un șoc

Deea Maxer îi dă lovitura fatală lui Dinu. Bruneta nu se joacă când e vorba de fericirea ei, cântărețul va avea un șoc
După 18 ani de iubire, Dinu Maxer și Deea au decis să rămână doar părinți pentru copii, șocând întreaga Românie.

Femeie hotărâtă care știe ce vrea de la viață, Deei Maxer nu i-a păsat de gura lumii, iar acum trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de un alt bărbat.

Deea și Robert s-au cunoscut prin intermediul unui prieten și s-au îndrăgostit la prima vedere. Bruneta e topită după bărbatul care o face să se simtă ca o prințesă, de aceea nu exclude posibilitatea de a spune da unei cereri în căsătorie. Rămâne doar de așteptat momentul în care acesta își va lua inima în dinți și va face pasul cel mare.

Deea Maxer e pusă pe fapte mari. Oare Robert știe?

„Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”

„Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu? (…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, a mai spus Deea Maxer.

„Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante. Era violent verbal, irascibil”

Dacă toată lumea se întreba de ce s-au despărțit Dinu și Deea, cântăreața a spus, în sfârșit, ce a îndepărtat-o de tatăl copiilor săi. „La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant.

Dinu și Deea, când erau un cuplu fericit

Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț.  Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante. După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa.

„Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama”

Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp. Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (…) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama”, a declarat Deea Maxer, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre