Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia, enervată chiar de ziua de naștere. „Glume de autobază”. Vedeta le-a spus tuturor ce i s-a întâmplat. Exclusiv

Delia, enervată chiar de ziua de naștere. „Glume de autobază”. Vedeta le-a spus tuturor ce i s-a întâmplat. Exclusiv
Talentata Delia își serbează astăzi ziua de naștere, iar colegii s-au gândit să-i facă o surpriză. Care, ce-i drept, nu prea a fost pe gustul cântăreței.

Delia le-a arătat fanilor în toiul nopții la ce s-au gândit colegii. Chiar dacă ea ține totdeauna la glume, de data asta i s-a citit mâhnirea în glas.

În timp ce artista își făcea programul așa cum scrie la carte, colegii s-au gândit să-i pună în gentuța ei de la Prada, plină ochi de pietre svarowsky, două linguri și două furculițe.

Delia nu a știut nimic până nu a ajuns acasă și a observat ce se ascunde în poșeta ei. Imediat, a făcut un scurt video pe care l-a prezentat fanilor. “Termin concertul, ajung acasă și ce găsesc în geantă? N-ai cum așa ceva! Ce glume fac colegii. Astea sunt glume? Domnii de la Berăria H, dacă vă lipsesc, mâine le aduc. Nu e vina mea… Glume, glume de autobază”, a mărturisit artista.

Ce vrea să facă când va împlini 50 de ani

De asemenea, a marcat ziua de naștere cu un alt video în care apare îmbătrânită. În timp ce un stilist îi aranjează părul, aceasta susține că așteaptă să-i mai crească nasul, iar când va împlini 50 de ani, îl va tăia. E de înțeles că această glumă a Deliei a fost pe placul fanilor, care s-au distrat copios.

„Acum, mai treacă-meargă, dar la 50 de ani, cred că o să-mi fac un lifting. Și aștept să mai crească nasul, dar după aceea îl tai”, a spus cântăreața în videoclip.

Haine pentru fani

Pentru fanii săi, Delia a mai avut o surpriză. A lansat tricouri, hanorace, șepci și stickere pentru toți cei care o iubesc. Lucruri simple, accesibile oricărui buzunar, care i-au bucurat foarte mult pe toți prietenii din online. Și pentru că niciodată nu poți împăca pe toată lumea, există și cârcotași care au criticat-o pentru vestimentația pentru care a optat. Așa nu, sau cel puțin eu nu m-aș îmbracă niciodată așa, dar gusturile nu se discută. Îmi place de ea pentru ca voce, haz, dar nu e un exemplu pentru mine la vestimentație!, au spus unii internauți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre