Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii șocante în jurul divorțului lui Sylvester Stallone. Nimeni nu are o explicație, soția însă are pretenții punctuale

Detalii șocante în jurul divorțului lui Sylvester Stallone. Nimeni nu are o explicație, soția însă are pretenții punctuale
S-a spus că Sylvester Stallone a fost luat prin surprindere de cererea de divorț a soției sale Jennifer Flavin de zilele trecute, cu atât mai mult cu cât chiar și prietenii i-au spus că arătau „atât de fericiți” împreună cu doar câteva săptămâni în urmă.

Starul din „Rambo” a filmat pentru viitorul său serial produs de Paramount Plus „Tulsa King” în Oklahoma City, iar prietenii au relatat că Jennifer Flavin – soția lui cu care este căsătorit de 25 de ani – a fost constant pe platourile de filmare. Apoi, fără niciun aviz prealabil, femeia a depus actele d divorț.

Potrivit PageSix.com, Stallone se afla în Oklahoma când aceasta a depus actele, pe 18 august. Sursele publicației au spus că a fost șocat să afle vestea. „Nu te-ai putea gândi la un cuplu mai drăguț… ea l-a vizitat în Oklahoma City, unde el filmează.  Părea că totul era grozav.  Nu am idee ce s-a întâmplat”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Flavin explică în cererea de separare cauza divorțului

În cererea ei de divorț, depusă în Palm Beach, unde cuplul are o casă, Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani, a susținut că soțul ei „s-a implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale” – și a cerut ca lui Stallone  să-i fie interzisă vânzarea sau transferul oricăror bunuri în timpul procedurii de divorț.

Pe de altă parte, o sursă din apropiații celor doi a spus: „Este atât de ridicol, nu am idee de ce avocații lui Jennifer au pus asta în cererea de divorț, este doar o minciună pură”. De asemenea, un reprezentant al lui Stallone a dat o declarație în numele său: „Îmi iubesc familia.  Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”. Potrivit unui prieten, „intenția lui Sylvester a fost să rezolve lucrurile cu Jennifer. Acum nu știu ce se va întâmpla pentru că ea a decis să facă public totul”.

Cearta declanșată de un câine

Pe de altă parte, TMZ a relatat că cuplul s-a despărțit după o mare ceartă legată de un câine. Se spune că Stallone, în vârstă de 76 de ani, ar fi dorit un nou Rottweiler ca „protecție pentru familia lor”, dar Flavin nu a vrut să mai audă de un alt animal de companie. Acest lucru ar fi dus la „o ceartă extrem de aprinsă care a scos în evidență și alte probleme în căsnicia lor, chiar dacă, aparent, acestea nu păreau unele de nerezeolvat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yoon So Joong (@yoonsojoong3)

Trecând peste voia partenerei sale, Stallone a ajuns oricum să-și ia câinele și l-a numit Dwight după personajul „Tulsa King” al actorului. El a postat pe Instagram cu o fotografie cu el și cu câinele Dwight la începutul acestei luni. Între timp, marți, s-a dezvăluit că artistul tatuator Zach Perez a postat pe Instagram o imagine (acum ștearsă), în care Stallone își face un tatuaj pe braț cu câinele, chiar pe locul unde o avea desenată pe Flavin.

Care sunt pretențiile soției lui Sylvester Stallone la partaj

Averea lui Stallone este estimată la 400 de milioane de dolari, dar Jennifer Flavin a cerut custodia exclusivă a conacului de 35 de milioane de dolari din Palm Beach pe care cuplul l-a cumpărat în 2020, punând 5 milioane de dolari ca avans. „Sunt tristă să anunț că, după 25 de ani de căsătorie, am cerut divorțul de soțul meu Sylvester Stallone.  Deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui întotdeauna relația de peste 30 de ani pe care am avut-o și știu că amândoi vom fi dedicați fetelor noastre frumoase”, a declarat Flavin pentru People.

Sylvester Stallone și Flavin s-au întâlnit într-un local din Beverly Hills în 1988, când Jennifer Flavin avea doar 19 ani și aspira să devină model, iar Stallone avea 42 de ani și era deja divorțat de două ori. Din start, relația lor nu a fost una convențională.

În anii următori Flavin a vorbit despre cum merge relația: „Nu sunt naivă în privința a ceea ce se poate întâmpla atunci când nu sunt prin preajma lui – este un bărbat de 45 de ani – nu pot schimba felul în care este.  Petrecem cinci din șapte nopți împreună, așa că nu știu unde și-ar găsi timpul.”

Cu toate acestea, încrederea lui Flavin a fost spulberată în 1994, când Stallone s-a despărțit de ea printr-o scrisoare, anunțând-o că a făcut un copil cu o altă femeie. Un test ADN a stabilit ulterior contrariul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre