Simona Ionescu / Redactor Șef

Distracție mare în casa Vioricăi de la Clejani. Iată cu cine joacă volei Ioniță. Imaginile sunt delicioase. Exclusiv

Distracție mare în casa Vioricăi de la Clejani. Iată cu cine joacă volei Ioniță. Imaginile sunt delicioase. Exclusiv
Duminică seară, când toată familia stă liniștită la un pahar cu vorbă, Viorica de la Clejani s-a pus pe dat cu aspiratorul.

Dar a îmbinat utilul cu plăcutul și s-a distrat pe cinste alături de Ioniță și unul dintre câinii familiei, Boris, care a demonstrat cât de bun sportiv este.

“Suntem la ora de curățenie și la ora de gimnastică. Prinde-l, ia-l. Te iubesc, ce băiat deștept am. Bravo, Boris, ia balonul că-l sparge”, s-a bucurat Viorica, privindu-și soțul în timp ce se juca cu un valon, volei, cu unul dintre câinii familiei. Nici nu și-a terminat bine cuvântul, că micuțul patruped a și spart balonul roz, în râsetele familiei.

“A făcut pișa în pat”

La începutul lui noiembrie, Viorica de la Clejani le-a arătat fanilor și noul membru al familiei, o scumpete de cățel, pe care artista îl adoră. Doar că în acel moment, cântăreața era supărată pe prietenul ei blănos, care făcuse… pișa în pat, așa că l-a certat în stilu-i caracteristic.

Viorica a făcut un video amuzant în care le-a arătat internauților cum obrăznicătura simpatică aproape că i-a distrus casa. „Mi-am luat câine, mi-am luat responsabilități. Ai făcut pișa în pat… Nici măcar pe covor…”, i-a spus artista blănosului care s-a ascuns sub pat.

Lio, maimuța de companie

În 2019 însă, în familia Vioricăi de la Clejani a intrat și o maimuță, pe care artista o adoră și a botezat-o Lio. E lesne de înțeles că micul animal a făcut deliciul fanilor, pentru că vedeta a făcut imediat tot felul de fotografii și video-uri pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

”Lio meu, noul membru al familiei. Iubesc animăluțele. (…) I-a luat mama pomelo, îi fac și broccoli. (…) Salată verde mănâncă numai miezul, decojește anumite fructe, își i-a apa din fructele alea zemoase”, a declarat atunci Viorica. Dar artista susține că nu vrea să se oprească aici, pentru că vrea să aducă în vila familiei și alte patrupede. Și-ar dori un pui de tigru, o vulpe sau un dihor, doar că singura problemă este cum să-l convingă pe Ioniță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre