Simona Ionescu / Redactor Șef

Diva Bianca, la împinge tava, mâncând mici cu maidanezul milog lângă ea. Imaginile care nu vă vor da pace

Diva Bianca, la împinge tava, mâncând mici cu maidanezul milog lângă ea. Imaginile care nu vă vor da pace
Credeați că le-ați văzut pe toate? Treceți-o și pe asta pe listă: Bianca Drăgușanu, la împinge tava, mâncând mici și șaorma. În ceafă îi sufla un câine maidanez, rupt de foame, care poftea la mâncarea din caserola divei. Din păcate, zdrențurosul a lăsat-o indiferentă.

Cu poșeta doldora de bani, cu blană naturală pe umeri, bijuterii și haine de zeci de mii de euro, Bianca Drăgușanu a ieșit la împinge tava. A acceptat invitația lui Adiță, un fost paparazzo care acum moderează o emisiune online a trustului turc Dogan.

Blonda a comandat la tejghea o șaorma atipică, alcătuită din „carne, doi cartofi, un castravete murat, pătrunjel și ardei iute”. Ca antreu a ales doi mici cu cartofi prăjiți, dar și o salată mare cu ou. Din toate a mâncat câte puțin, făcând mai mult pagubă – așa cum a punctat și prezentatorul Aditză.

În spatele ei, în timp ce mușca cu poftă din mititei, un maidanez negru, zbârlit și înfometat, saliva de poftă. Diva nu l-a omenit pe săracul patruped, deși a stat minute bune pe lângă scaunul ei.

În cadrul interviului indedit, Bianca și-a expus opulența în care se scaldă zi de zi, pornind de la plicul cu un teanc de bani pe care îl avea asupra ei, în poșetă – menționând că mai are bani și-n portofel, dar și cu faptul că are două „tradiții”: „În fiecare an, de ziua mea, îmi schimb mașina și de Crăciun îmi cumpăr un telefon nou”.

Citește și:

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, Kim Kardashian și Jennifer Aniston folosesc mereu „11:11”. E un ritual de spiritism

De asemenea, ea a mai „scăpat” și informația cum că mănâncă zilnic la restaurant, dar și mâncare gătită de mama ei, pentru că ea nu stă la cratiță. Mâncarea preferată gătită de cea care i-a dat viață sunt sarmalele.

Poartă 41 la sandale și două pistoale la ea!

Pe parcursul interviului, diva a dezvăluit și lucruri inedite, precum faptul că poartă 40 la pantof și 41 la sandale, dar și că vorbește trei limbi străine. „Vorbesc spaniolă, italiana și engleză. Înțeleg și germană, dar nu vorbesc. Înțeleg și ungurește”, a spus Bianca. A fentat întrebările despre viața personală, despre bătile cu foștii iubiți sau alte picanterii, însă i-a arătat realizatorului de emisiune online că poartă două pistoale la ea, în torpedoul mașinii.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre