Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa se iubește cu Babs. De ce însă nu se afișează cei doi

Dorian Popa se iubește cu Babs. De ce însă nu se afișează cei doi
El e mereu în centrul atenției, ea își vede de afacere și doar rareori apar împreună în imagini. Lucrul acesta a dat loc multor speculații.

Se iubesc de un deceniu, dar nu se afișează împreună; care-i treaba, de fapt, cu Babs și Dorian Popa, de ce nu se afișează?

Sătulă de speculațiile apărute, Claudia Iosif, alias Babs, iubita lui Dorian Popa, a decis să îi „lumineze” pe toți cei care îi poartă de grijă. Tânăra a dat cărțile pe față.

În urma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram, focoasa brunetă le-a spus adevărul fanilor. E evident că ea și Dorian Popa formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Totuși, deși se iubesc de zece ani, nu apar mai deloc împreună pe rețelele de socializare. În fața zvonurilor Babs a decis să spună totul.

Care-i treaba, de fapt, cu Babs și Dorian Popa

De fapt, spre deosebire de iubitul ei, Claudiei nu îi place să iasă în evidență. Tânăra se focusează pe job-ul său, iar lucrurile merg mai bine ca niciodată între ea și domnul Hâtz. Așa spune ea.

Care-i treaba, de fapt, cu Babs și Dorian Popa, de ce nu se afișează

„Nu toată lumea are nevoie de faima asta. Să văd la televizor încontinuu „iubita lui Dorian Popa, iubita lui Dorian Popa”. Nu, nu mă pasionează acest aspect. Eu sunt mulțumită cu job-ul meu, nu am nevoie să fiu, am mai spus-o de nenumărate ori. Vă spun, eu în fața camerei sunt praf. Dacă mi-a pus cineva camera în față sunt praf. Deci nu am niciun talent”, a spus Caludia Iosif pe contul său de Instagram.

Ce planuri de viitor au Dorian și Babs

Dorian Popa e cel care, de-a lungul timpului a mai adus-o pe Babs în discuție, în public. El a vorbit despre căsătorie și copil. „Nu știu. Lăsăm lucrurile să vină de la Doamne Doamne.

Care-i treaba, de fapt, cu Babs și Dorian Popa, de ce nu se afișează

Cu siguranță că ne dorim asta, cu siguranță ne dorim o familie în viitor, dar deocamdată nu știu. Eu sunt mai mititel așa, sunt mai panicat, mai… Știu că e frumos, dar să nu pierdem din vedere că eu vin dintr-o familie care nu a reușit să… Doamne ajută”, a declarat Dorian Popa într-o emisiune TV.

Sursa foto: Instagram

Snoop Dog fumează, ascultă manele și pregătește două albume

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre