Simona Ionescu / Redactor Șef

După Dubai, Matei Dima a plecat la schi cu sufletul pereche. Are ceva important de arătat din dormitor

După Dubai, Matei Dima a plecat la schi cu sufletul pereche. Are ceva important de arătat din dormitor
Matei Dima e iubit și urmărit de fani încă dinainte să își arate veleitățile de actor. Cunoscut publicului larg sub numele BRomania, vloggerul a atras atenția zilele acestea după ce a anunțat că a plecat în vacanță, la schi.

După Dubai, Matei Dima BRomania a plecat la schi, împreună cu sufletul pereche. Se și laudă, direct din dormitor, cu ce are.

Așa cum vă amintiți,  luna trecută, chiar înainte de debutul ultimului sezon din Clanul, Matei Dima a fost în Dubai, într-o companie selectă. A fost o vacanță cu „gașca”, cu Codin Maticiuc, de care îl leagă proiecte de lungmetraj, dar și cu Anghel Damian, regizorul de seriale aflat „pe val” după succesul seriei Clanul.

Codin Maticiuc și-a dus noua iubită la schi (Sursa: Instagram)

În Dubai, BRomania i-a inițiat pe Anghel și Codin în tainele pedelului, un sport de rachetă care se joacă la dublu pe terenuri înconjurate de pereți de sticlă. E sportul care are cea mai mare dinamică la nivel mondial, după ce a apărut abia în 1969. Matei Dima joacă constant padel dar, se pare,  vrea să descopere și alte sporturi noi.

După Dubai, Matei Dima a plecat la schi

După ce s-a bronzat în Dubai, Matei Dima a ajuns la schi, în stațiunea bogaților, Courchevel. E la 1850 de metri altitudine în ceea ce numește prima sa vacanță de schi. A și postat imagini cu pârtiile și cu echipamentul perfect adecvat ales.

BRomania și-a găsit sufletul pereche. Vedeta se sorteazp în toate cu iubita sa (Sursa: Instagram)

El nu s-a dus însă singur. Practic, postarea sa de la schi e un pretext pentru a le arăta fanilor că și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche.

Codin Maticiuc și Fabiola Mătiuță au și căciuli asortate pentru vacanța la schi (Sursa: Instagram)

Exact în urmă cu un an se afla că BRomania se despărțise de luni bune de iubita sa, dar a ținut secret acest lucru. Între timp, a răsărit soarele pe strada sa, cum se spune.

BRomania și-a găsit sufletul pereche

Matei Dima iubește din nou. Dragostea e așa de mare încât e semnalată de la distanță. El spune că și-a găsit sufletul pereche. Și pentru ca totul să fie clar, poartă șosete asortate, roșii, el și iubita sa, dar și șepci identice. Luna trecută a postat la story o primă imagine cu noua sa pereche, dar acum, din Courchevel a postat oficial, pe feed, mai multe.

Sufletul pereche al lui Matei Dima este acum Fabiola Mătiuță, fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș (Sursa : Instagram)

Sufletul pereche al lui Matei Dima este acum Fabiola Mătiuță, fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Aceasta ar fi avut o relație de aproximativ un an și jumătate cu fotbalistul, însă, în final, cei doi au decis să se despartă, ocazie cu care au șters și toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre