Simona Ionescu / Redactor Șef

După Nicoleta Luciu, și Iuliana Luciu renunță la televiziune. Și-a schimbat cariera și numele

După Nicoleta Luciu, și Iuliana Luciu renunță la televiziune. Și-a schimbat cariera și numele
Nicoleta Luciu s-a făcut femeie de casă și e mamă înainte de toate. O schimbare radicală a transformat-o însă și pe sora ei.

Actrița Iuliana Luciu este sora Nicoletei Luciu. Are 35 de ani însă, deși e foarte frumoasă, nu are niciun bărbat în viața ei. Ea susține că s-a axat pe carieră și că nu a mai avut timp pentru viața personală. Munca îi ocupă întreaga zi, iar acum cu atât mai mult. Actrița a decis să facă o schimbarea majoră de macaz în carieră și să o ia într-o direcție nouă. Actrița Iuliana Luciu a devenit DJ Lucille.

Iuliana Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani, fiind o apariție mai rară pe ecrane. Ea s-a orientat către alte proiecte fiind prezentă în mediul online, având o comunitate de 100.000 de urmăritori. Acum, fosta asistentă tv – dar și actriță în telenovele- a schimbat repertoriul și a făcut spectacol într-un club de noapte din Monaco. Clienții au dansat pe piesele mixate de ea. Cea mai tânără dintre surorile Luciu a dezvăluit imagini pe contul său de Instagram alături de un mesaj pentru fanii ei.

„Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco! Lucille c’est moi! Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!”, a scris Iuliana Luciu pe rețelele de socializare.

Iuliana Luciu nu se rețin de la alimentele gustoase

Iuliana Luciu are o siluetă de vis, iar aceasta o  menține cu grijă la alimentație.  Indiferent de program și locurile în care ajunge, ea își păstrează obiceiurile alimentare consumă multe legume și lactate, dar nu uită nici de carne sau pește.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iulianaluciu (@iulianaluciu)

„E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate. În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate.”, a spus Iuliana Luciu în urmă cu ceva timp.

Surswa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre