Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea e răvășitoarea fiică a celebrei Dana Marijuana! Când era mică, o vedeați la TV cu bunicul ei

Ea e răvășitoarea fiică a celebrei Dana Marijuana! Când era mică, o vedeați la TV cu bunicul ei
„Înc-o dată, cea mai fidelă fată Marijuana...”, vă amintiți versurile, cu siguranță. Vă amintiți și seria interminabilă de scandaluri televizate dintre celebra artistă și tatăl ei, care i-a crescut prima fiica, apoi pe a doua. Dana Marijuana s-a despărțit de ambii tați ai copiilor săi.

Alesia, prima fiică a celebrei Dana Marijuana e o frumusețe de fată. La 15 ani, puștoaica vrea să calce pe urmele mamei sale și a ales să apară într-un videoclip al unor artiști de hip-hop.

Dana Marijuana are două fiice.

Anunțul a fost făcut chiar de mama ei: „Fiica mea cea mare, Alesia, apare pentru prima data intr-un videoclip muzical. Sunt foarte mandra de ea 🥰 asa ca va invit si pe voi sa vedeti noul clip lansat de Tonik Obiektiv”, a scris hip-hopperița care rupea clasementele muzicale în anii 2000.

Alesia dorește să intre în lumea muzicii de stradă

Dana Coteanu, pe numele ei real, a avut o carieră fulminantă în muzica „de stradă”, fiind prima femeie care performa în acest tip de muzică. A avut colaborări cu La Familia, dar și hit-uri propii, încă fredonate și în zilele noastre.

Citește și: Dana Marijuana, totul despre viața ei

Din păcate, câteva probleme de sănătate au pus-o pe Dana la pământ și a îndepărtat-o ani buni de muzică, dar și de tatăl ei, cel care o ajuta în viața de zi cu zi.

Dana Marijuana și tatăl ei

Tatăl i-a crescut cele două fiice și i-a pus Danei pe picioare o afacere cu gablonțuri. Bărbatul s-a stins în primăvara anului 2018, moment în care Dana Mrijuana s-a ambiționat să se repună pe picioare și să se descurce singură cu doi copii.

A povestit drama ei într=un interviu acordat lui Mihai Morar:

Astăzi, Dana e hotărâtă să revină în muzică și îi face loc și fiicei ei, Alesia.
Puștoaica a început cu o simplă apariție în videoclipul piesei „Orașu”, a lui Tonik Obiektiv feat. DaffOne & Shayan. Frumusețea ei a impresionat. În plus, seamnănă foarte mult cu mama ei, în tinerețe, când de asemenea era o femeie cu trăsături aparte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre