Simona Ionescu / Redactor Șef

Eduardo Palomo, actorul din „Inimă Sălbatică”, și surprinzătoarea lui moștenire, la 21 de ani de la moartea sa

Eduardo Palomo, actorul din „Inimă Sălbatică”, și surprinzătoarea lui moștenire, la 21 de ani de la moartea sa
„Inimă Sălbatică” a fost unul dintre cele mai iubite seriale din anii ’90, cu Eduardo Palomo și Edith Gonzales în rolurile principale. La peste două decenii de la moartea lui Eduardo Palomo, moștenirea lăsată de el impresionează publicul.

Eduardo Palomo, celebrul actor care a dat viață personajului Juan Del Diablo în telenovela „Inimă Sălbatică”, a murit în 2003 în urma unui stop cardiac, lăsând în urmă milioane de fani care l-au iubit, precum și o familie îndurerată. La 21 de ani de la moartea sa, copiii actorului sunt acum adulți și duc mai departe moștenirea tatălui lor. Fiul său îi seamănă leit. Actorul ar fi fost un tată mândru.

După ce actorul s-a stins din viață, soția acestuia, Carina Ricco, i-a crescut pe Fiona Alexa și Luca, pe atunci în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani. Anii au trecut și micuții s-au transformat în adulți. Fiona Alexa, fiica actorului, are acum 25 de ani, iar fiul acestuia, Luca, a împlinit 23 de ani. 

Fiica lui Eduardo Palomo este și ea actriță 

După ce a cochetat o perioadă cu modellingul, Fiona Alexa s-a mutat în Los Angeles pentru a studia actoria, mergând pe urmele tatălui ei. În 2013 a jucat în „Gossip Girl: Acapulco”, apoi a fost distribuită în mai multe seriale, precum „The Negotiator” și „Control Z”.

Fiona (foto stânga) și Luca (dreapta) duc mai departe moștenirea lui Eduardo Palomo (centru)
Foto: Quien

Într-un interviu, Fiona a vorbit despre cât de mândră este să poarte numele tatălui ei.

„Nu este ceva care mă apasă, este o onoare să port acest nume. Părinții mei sunt niște eroi, îi admir. Ceea ce mi se întâmplă este că mă întâlnesc cu oameni care îmi spun: ‘Te-am cunoscut atunci când erai mică’. Este ceva să simți că ai o familie și că ești sprijinită în acest mediu care este atât de nepoliticos. Este ceva care mă face foarte mândră. Și sunt mândră să spun, de asemenea, că mi-am urmat propriii pași”, a mărturisit fiica lui Eduardo Palomo. 

Luca seamănă leit cu tatăl său 

Fiul actorului seamănă leit cu acesta, iar coafura pe care Luca a decis să o poarte i-a dus pe toți cu gândul către regretatul actor. Încă din adolescență, Luca a dat semne că a împrumutat toate calitățile fizice ale lui Eduardo Palomo și i-a dus cu adevărat numele mai departe. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luca Estrada (@lucapalomo)

Luca nu a fost așa de atras de actorie precum sora sa, dar a ales să devină cântăreț. Pe lângă acest lucru, tânărul are și o pasiune pentru fotografie, iar pe contul său de Instagram postează des imagini surprinse cu aparatul său de fotografiat. 

Soția lui Eduardo Palomo încă suferă 

Cu toate că au trecut peste două decenii de la moartea actorului, soția sa, actrița și cântăreața Carina Ricco, însă suferă. „Va fi dragostea mea eternă. Trece dincolo de mamă, tată, iubit. E o vibrație, atunci când știi că persoana de lângă tine împarte aceeași energie”, recunoștea aceasta recent. 

De altfel, soția regretatului actor a recunoscut că a încercat de-a lungul anilor să își găsească un alt partener, însă niciunul nu a fost ca Eduardo Palomo, pe care l-a iubit enorm, astfel că s-a focusat pe creșterea celor doi copii. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre