Simona Ionescu / Redactor Șef

Ele sunt cele mai bogate actrițe din lume. Pot învârti dolarii cu lopata, la propriu

Ele sunt cele mai bogate actrițe din lume. Pot învârti dolarii cu lopata, la propriu
Unele dintre cele mai uimitoare actrițe din lume valorează aproape o jumătate de miliard de dolari! Am decis să realizăm o listă cu cele mai bogate 20 de actrițe din întreaga lume, împreună cu valoarea lor actuală netă și o scurtă biografie.

Un top publicat de Wealthygorilla ne arată cum stau lucrurile. Dacă ar vrea, actrițele acestea ar putea întoarce dolarii cu lopata, la propriu. Chiar și așa, după cum Rețete și vedete a scris recent, acestea sunt încă departe de bogăția pe care au acumulat-o cântărețele.

Rihanna, în vârstă de 32 de ani, a fost recent certificată de Forbes drept cea mai bogată femeie (cântăreață) din lume. Averea ei se ridică la 600 de milioane de dolari, poziționându-se înaintea altor cântărețe celebre: Madonna (570 de milioane de dolari), Céline Dion (450 de milioane de dolari) și Beyoncé (400 de milioane de dolari).

Dar iată cum stau lucrurile în ceea ce le privește pe actrițele celebre ale momentului.

Drew Barrymore: 125 milioane dolari

Drew Barrymore este o actriță, producătoare, regizor, model și autor american. Barrymore este recunoscută în cea mai mare parte prin prestația sa din „E.T. extra-terestru”. De atunci a obținut numeroase premii, inclusiv un Glob de Aur, un Screen Actors Guild Award și o nominalizare la BAFTA.

Jennifer Lawrence: 130 de milioane de dolari

Jennifer Lawrence este o actriță americană și este cunoscută mai ales din filmul Hunger Games și Winter’s Bone. Filmele ei au încasat peste 5,7 miliarde de dolari în întreaga lume și a fost cea mai bine plătită actriță din lume în 2015 și 2016.

Julia Roberts: 140 milioane USD

Julia Roberts este o actriță și producătoare americană. Roberts este o cunoscută vedetă de la Hollywood, care a jucat în mai multe filme populare precum „Pretty Woman” și „Eat Pray Love”. Roberts a câștigat trei premii Globul de Aur și a fost nominalizat la patru premii Oscar

Frances Fisher: 145 milioane dolari

Frances Fisher este o actriță engleză. Fisher și-a început cariera în teatru și a jucat mai târziu în rolul saxoanei Deborah ‘Red’ în telenovela „The Edge of Night”. Ea a interpretat femei puternice în filme și la TV de la începutul anilor 1980.

Audrey Tautou: 145 milioane dolari

Audrey Tautou este o actriță și fotomodel francez care a debutat ca actriță la vârsta de 18 ani în lungmetrajul „Venus Beauty Insitute”. Rolurile lui Tautou în anii 1990 și 2000 includeau „Le Libertin” și „Happenstance”.

Jessica Szohr: 145 milioane dolari

Jessica Szohr este o actriță americană care și-a început cariera pe ecran apărând în emisiuni de televiziune precum ‘Soția mea și copiii’ și ‘Joan of Arcadia’. Aparițiile sale recente includ ‘Complications’, ‘Kingdom’ and ‘Twin Peaks’.

Demi Moore: 150 milioane dolari

Demi Moore este o actriță americană și fost model și compozitor. Moore este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume. Și-a început cariera când a apărut la telenovela „General Hospital” și ulterior a câștigat recunoaștere pentru rolurile sale din „Blame It on Rio” și „St.Elmo s Fire’.

Angelina Jolie: 160 milioane dolari

Angelina Jolie este o actriță, cineastă și activistă umanitară americană. Jolie a primit un Oscar, două Screen Actors Guild Awards și trei Globuri de Aur. A fost declarată drept actrița cea mai bine plătită de la Hollywood. Jolie este cunoscută pentru aparițiile sale de succes din filmele  „Gia”, „Girl, Interrupted” și „Domnul și doamna Smith”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre