Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Gheorghe s-a îngrășat de nu mai încape în pantaloni

Elena Gheorghe s-a îngrășat de nu mai încape în pantaloni
Deși a născut de două ori, intră și ea, ca și Antonia sau alte vedete, în rândul mămicilor care știu cum să își mențină silueta. Totuși, se pare că anul acesta vedeta a pierdut controlul.

Elena Gheorghe s-a îngrășat și recunoaște că nu mai încape în pantaloni. Vedeta s-a urcat pe cântar luni dimineața, iar șocul a fost imens. E drept, așa cum recunoaște, avea de cu seară o bănuială cruntă. Cele mei negre gânduri i s-au adeverit.

Frumoasa artistă a mărturisit că, împreună cu familia, a avut parte de o masă copioasă la Lăsata Secului. „Ieri a fost Lăsata Secului și am mâncat de toate, inclusiv profiterol. Vreau să mă cântăresc astăzi să văd ce s-a întâmplat pentru că aseară am încercat să încap în niște blugi și nu se mai putea”, a mărturisit vedeta.

Ea a spus că a trebuit să își tragă burta, să își țină respirația și să încordeze fiecare mușchi abdominal pentru a încăpea în pantaloni. Așa că de dimineață Elena Gheorghe și-a făcut curaj și s-a urcat direct pe cântarul din baie. Iar aici a avut parte de șoc și groază.

Câte kilograme în plus are Elena Gheorghe de când s-a îngrășat

Artista a pus câteva kilograme bune în ultima perioadă, iar cântarul i-a arătat exact câte. Acum este hotărâtă să slăbească până va ajunge din nu la greutatea ei obișnuită. „De obicei cântăresc 50 – 51 de kg. Acum sunt convinsă că am mai mult, dar să vedem proba cântarului”, le-a spus Elena Gheorghe urmăritorilor ei de pe Instagram.

Elena Gheorghe s-a îngrășat de nu mai încape în pantaloni

Momentul adevărului a fost surprins de aceasta și postat pe InstaStory. Cântarul arăta 53.6 kilograme.  Artista le-a spus prietenilor ei să nu-i mai trimită gogoși sau alte deserturi fiind hotărâtă să revină la greutatea la care se simte cel mai bine.

„Superb! M-am îngrășat 2.5 kilograme în doar două săptămâni. (…) Dragii mei prieteni, vă rog să nu mai trimiteți gogoși și clătite și cozonaci că nu îmi mai trebuie nimic”, le-a transmis Elena Gheorghe celor apropiați.

Sursa foto: Instagram

Povești de groază cu Meghan Markle, direct din Palatul Buckingham. Ce povestesc angajații

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre