Simona Ionescu / Redactor Șef

Elon Musk a petrecut la adevărata petrecere a milionarilor, cea dată de Heidi Klum

Elon Musk a petrecut la adevărata petrecere a milionarilor, cea dată de Heidi Klum
Așteptat cu surle și trâmbițe la petrecere de la Castelul Bran, unde s-a zvonit că participau cei mai bogați oameni din Lume, Elon Musk s-a dus să se distreze de Haloween la adevărata petrecere a milionarilor și miliardarilor, cea dată de Heidi Klum.

Elon Musk a petrecut cu Heidi Klum de Halloween. Și cu alte vedete. Directorul executiv al companiilor Tesla și Space X  și noul proprietar al Twitter, a publicat primele imagini de la petrecerea de Halloween. Cel mai bogat om din lume a fost alături de mama sa, cu ocazia acestei sărbători. Dar și de câinele său. Patrupedul din rasa Shiba Inu a primit, pentru Halloween, un tricou inscripționat cu logo-ul Twitter, rețeaua de socializare recent achiziționată de miliardar.

Musk este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 223,2 miliarde de dolari. Pentru Halloween el a plătit nu mai puțin de 7.500 de dolari pentru costumația aleasă, „Devil’s Champion – Leather Armor Set”. Maye Musk, mama miliardarului, a ales o ținută inspirată din filmele science fiction.

Miliardarul a și postat pe rețelele sociale imagini de la petrecere, dezmințind astfel zvonurile potrivit cărora ar fi închiriat Castelul Bran, pentru o petrecere de Halloween.

Elon Musk a petrecut cu Heidi Klum de Halloween

Modelul Heidi Klum, în vârstă de 49 de ani, organizează petrecerea anuală de Halloween pentru prima dată din 2019. Supermodelul a anulat petrecerea pe care o găzduiește an de an, în 2020 și 2021 din cauza pandemiei. „Întotdeauna am impresia că atunci când îmi văd prietenii costumați, că se distrează altfel decât în mod normal. Simt că oamenii sunt mai relaxați. Se distrează altfel pentru că nu sunt ei înșiși”, a spus ea.

Pentru petrecere, modelul s-a costumat în vierme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

De altfel, Heidi Klum e supranumită „regina Halloweenului”, date fiind petrecerile cu adevărat fabuloase pe care le dă, an de an, încă din 1999. Printre vedetele care s-au distrat copios alături de Elon Musk, mama sa, Maye și câinele cu tricou, s-au aflat și cunoscutul designer de modă Jeremy Scott, vedeta tv Yannik Zamboni, modelul și actrița braziliană Valentina Sampaio, scenaristul Nick Alvarez s-au aflat printre invitații epicei petreceri.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre