Simona Ionescu / Redactor Șef

Escapadă de neuitat în Hotelul-cartof. Doar pentru cei care iubesc senzațiile tari

Escapadă de neuitat în Hotelul-cartof. Doar pentru cei care iubesc senzațiile tari
Dacă vă place gustul minunat al cartofilor din Idaho, cu siguranță nu veți spune nu unei escapade într-un loc cu totul inedit: hotelul cartof.

Nu e o glumă, întrucât cartoful, care are o greutate de șase tone, a călătorit pe spatele unei semiremorci în 48 de state, timp de șapte ani. Turiștii care au poposit într-un asemenea hotel au fost plăcut impresionați.

Acum hotelul cartof se odihnește pe 400 de acri de teren agricol din Idaho, la sud de centrul orașului Boise. Ineditul hotel a fost proiectat cu meticulozitate de Kristie Wolfe, fost purtător de cuvânt al Big Idaho Potato Tour, pentru a permite un confort privat și elegant turiștilor. Precum și facilități precum prize de curent pentru dispozitivele electronice, un mini-frigider, discuri vechi de ascultat și un pat matrimonial făcut la comandă. Mobilierul elegant completează imaginea.

Vacanță inedită în hotelul cartof

Iată ce animal de companie veți avea pe toată durata sejurului

Baia este, de asemenea, ieșită din comun, pentru că se află într-un fost siloz de cereale, care a fost personalizat și de unde puteți vedea stelele. În siloz veți găsi o cadă pentru două persoane și podea încălzită.

Pentru o doză suplimentară de drăgălășenie, The Big Idaho Potato Hotel vine cu cea mai drăguță văcuță din lume, care va fi animalul de companie pe durata sejurului. Văcuța Dolly, o scumpete de animal, este oricând la datorie și pozează ca o vedetă alături de turiștii care vor să aibă amintiri de neuitat.

Ce facilități au turiștii

Hotelul cartof este situat la 300 de metri de plaja Petitenget și la 1,1 km de plaja Seminyak. Proprietatea oferă turiștilor un bar și o grădină, o recepție deschisă non-stop, servicii de transfer de la/la aeroport, room service și WiFi gratuit. Iar la restaurant veți fi așteptați cu cele mai gustoase mese preparate cu ingrediente de la fermă. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Ngurah Rai, situat la 12 km de Potato Head Suites & Studios.

Văcuța Dolly, o prezență agreabilă

Cartoful are o singură cameră

Hotelul cartof a fost construit din beton, ipsos și oțel și transformat de Kriestie Wolfe într-un hotel ecologic. Au fost izolați pereții, există și o țeavă subterană care se comportă ca un ventilator, pompând aer rece în interior. Hotelul cartof are o singură cameră, împărțită în living și dormitor, iar o noapte în această locație costă în jur de 250 de dolari. Pentru că este o locație foarte căutată, rezervările se fac și cu câteva luni înainte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre