Exclusiv. Băieții din trupa Animal X, în varianta „După 20 de ani”. Foto cu Vierme, Șopârlă și Hienă

Exclusiv. Băieții din trupa Animal X, în varianta „După 20 de ani”. Foto cu Vierme, Șopârlă și Hienă
Vierme, Șopârlă și Hienă... Îi mai țineți minte pe cei trei băieți care umpleau scenele și ale căror melodii se auzeau în toate difuzoarele în anii ’90?

Trupa Animal X, din care făceau parte Șerban Miron Copoț (Hienă), Alexandru Sebastian Salaman (Șopârlă)  și Laurențiu Mihai Penca (Vierme) a împlinit 24 de ani de la prima apariție pe scenă. Membrii formației s-au revăzut și au sărbătorit, în oraș, aproape un sfert de secol de când au lansat trupa Animal X. „Pentru că… 24 de ani de Animal X. Cheers! Mulțumim pentru urări!”, a scris Șerban Copoț pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Animal X, prima trupă românească premiată la MTV Europe Music Awards

Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999, și desființată în 2015. A fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat opt albume de studio și mai multe hit-uri. Toate discotecile și radiourile din țară difuzat piesele lansate de Animal X, precum „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fără tine”, „Să pot ierta”, „Mai mult ca oricând”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.

Ce mai fac membrii formației Animal X

Șerban Copoț (Hienă) a rămas cel mai vizibil dintre cei trei. A migrat ușor-ușor de la muzică spre televiziune. În 2012 a participat la „Dansez pentru tine”, apoi a apărut în show-uri de pe Antena 1, cum ar fi „Te cunosc de undeva”, iar acum este co-prezentator, în backstage, la iUmor.

Laurențiu Mihai Penca (Vierme) nu mai are legătură cu muzica, ci se ocupă de o companie de design-ul și amenajări interioare, dar și de un brand care lucrează în zona de confecții metalice. „Nu aveam o pasiune înainte pentru design interior. Pur și simplu am speculat o oportunitate. Am văzut că e loc în piață și am zis că trebuie să pornesc”, a dezvăluit Vierme într-o emisiune TV.

Nici cel de-al treilea membru al formației, Șopârlă, nu mai cântă. A avut câteva încercări de a se întoarce în muzică, dar fără succes. A părăsit România, s-a mutat în Tenerife și s-a căsătorit cu iubita lui, Monica, de profesie pictor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre