Exclusiv. Cavalerul de onoare de la nunta lui Dani Oțil a fost dezvăluit

Exclusiv. Cavalerul de onoare de la nunta lui Dani Oțil a fost dezvăluit
Sâmbătă seara, cu o zi înaintea nunții lor, Dani Oțil și Gabriela au fost la o nuntă. Pesemne sunt pe cale să lanseze o nouă modă, în timp ce mireasa zilei de azi era foarte preocupată ca nici ea, nici soțul ei să nu consume alcool, astfel încât să fie fresh la evenimentul major din viața lor.

Dani Oțil și Gabriela sunt părinții unui băiețel de un an și ceva, care va fi „cavaler de onoare” la nunta părinților săi, după cum frumoasa mămică s-a grăbit să anunțe pe rețelele de socializare. Pregătirile au început de dimineață, după ce, ieri, cei doi au avut „antrenamente”, participând, în calitate de invitați, la o nuntă.

Tiago Oțil va fi cavaler de onoare la nunta părinților săi

Pentru fericitul eveniment, cei doi s-au îmbrăcat extrem de atractiv. Gabriela a purtat o rochie neagră ce i-a pus în evidență silueta perfectă. Dani a îmbrăcat un costum albastru, făcut la comandă, conform indicațiilor sale, care are ca și căptușeală material cu mașini. E lucru știut, mașinile sunt marea pasiune a vieții simpaticului prezentator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, vigilent cu banii. I-a cerut asta mirelui

Dani Oțil a fost pus pe șotii și a dezvăluit cum a pregătit darul de nuntă. Emoțiile urmează, mari, azi. După ce s-a căsătorit cu aleasa lui înainte de nașterea fiului lor, acum Dani e gata să îl jure credință totală Gabrielei și în biserică, în fața lui Dumnezeu.

Așa cum a recunoscut în interviurile acordate, Gabriela a fost prima relație serioasă pe care și-a asumat o după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Practic, înainte de Gabriela, după despărțirea prezentatorului de diva ce trăiești de acum la Monaco, nimeni nu a știut ca acesta să fie implicat în vreo relație. Apoi în mod surprinzător, într-o vacanță exotică, Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. De mai bine de un an cei doi au devenit părinți, iar după ce fiul le-a crescut au avut timp să planifice și nunta. După cununia religioasă, astăzi urmează o petrecere de pomină într-o locație cu piscină.

Ca să fie sigur că își recuperează „investiția”, Dani Oțil a scris pe plic că îl așteaptă, nedeschis, înapoi, dar la nunta sa de azi

Înainte de nunta sa, mai în glumă, mai în serios, Dani Oțil mărturisește că i-a spus mirelui la petrecerea căruia a participat sâmbătă, că are în plic 12.000 de euro, dar că nu trebuie să deschidă plicul ci doar să îl aducă înapoi, cadou  de nuntă, la  evenimentul său de azi.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre