Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce muzică ascultă Andreea Esca în mașină

Exclusiv. Ce muzică ascultă Andreea Esca în mașină
Andreea Esca nu este numai cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România, ci și un șofer exemplar. Și, ca orice șofer bun, ascultă muzică ori de câte ori e la volan. Asta deși, de o vreme, ea preferă să stea pe bancheta din spate. Dar muzica, e la fel de importantă.

Ce muzică credeți că ascultă Andreea Esca în mașină? Vedeta are carnet de foarte mulți ani. De-a lungul timpului a condus o Dacie, apoi un Cielo, mașini pe care le-a îndrăgit mult. Între timp, noul ei statut social a făcut-o să își permită altceva. De ani buni, Andreea Esca a mărturisit că este un fan al mărcii Mercedes.

În prezent starul Pro TV deține un bolid cu o valoare de peste 50.000 de euro. De luni bune și-a angajat șofer, pentru a nu se mai stresa așa tare în traficul din București. A considerat că are parte de suficient stres la serviciu. Dar și când se urcă la volan, vedeta vrea tot confortul.

Ce muzică ascultă Andreea Esca în mașină

Andreea Esca și-a început săptămâna cu fiica ei alături, în mașină. Dar și cu încă ceva nou. Ce muzică ascultă Andreea Esca în mașină? Ce credeți? Că se lasă la voia întâmplării, în baza radiourilor? Ei bine, secretul s-a aflat.

Andreea Esca are un playlist schimbat, nou-nouț, în mașină. Compilația, așa cum a dezvăluit vedeta, îi aparține chiar fiicei sale. Între piese se regăsește și celebra piesă „What if” a lui Justin Bieber. De care Esca e teribil de încântată. Ea a distribuit o imagine filmată din mașină, în care se aude piesa și l-a etichetat inclusiv pe celebrul cântăreț.

Ce muzică ascultă Andreea Esca în mașină

Suntem siguri că Alexia a inserat în compilație și piese ale iubitului ei, Mario Fresh. Știe și ea că mama ei e  una din fanele acestuia. Nu o dată melodiile tânărului s-au auzit în fundalul unor secvențe distribuite de Esca pe InstaStory.

Sursa foto: Instagram

Cătălin Botezatu, planuri pentru bătrânețe. Va fi cu o blondă, știe exact cu cine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre