Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum arată romantismul la Dani Oțil. A cerut să poarte asta la nuntă și a insistat pentru broderie

Exclusiv. Cum arată romantismul la Dani Oțil. A cerut să poarte asta la nuntă și a insistat pentru broderie
Nunta lui Dani Oțil se apropie cu pași repezi, toată lumea e în tensiune așteptând marele moment. Poate doar micul Tiago e relaxat, mai ales că, zilele trecute, le-a anulat părinților orice tentativă de a-i schimba look-ul la frizer, așa că a rămas netuns, după cum au relatat aceștia, pe rețelele sociale.

La derută, când au anunțat nunta, Gabriela și Dani Oțil au postat un clip în care mireasa râdea de soțul ei pe motiv că își alege sacou larg la costumul de mire, ca să îl cuprindă și dacă se va îngrășa, pe viitor, când va și merge la alte nunți. Cei doi glumesc mult pe seama nunții lor. Inclusiv că mănâncă de pe acum prăjituri, căci la nuntă, nu vor apuca, din cauza nuntașilor.

Dani Oțil și Gabriela s-au căsătorit civil cât modelul era însărcinat cu Tiago

Lăsând gluma deoparte, trebuie spus că vedeta de televiziune este unul dintre bărbații extrem de romantici, iar soția sa, Gabriela, nu poate decât să fie fericită că are alături de ea un astfel de partener.

Dani Oțil, ultimul romantic. Ce și-a brodat pe costumul de mire

După o relație care l-a marcat alături de o altă vedetă de televiziune, și anume Mihaela Rădulescu, au trecut ani de zile în care nimeni nu a știut dacă îndrăgitul prezentator al emisiunii matinale de la Antena 1 are sau nu o iubită. Așa cum avea să recunoască, nu prea s-au înghesuit domnișoarele în apartamentul lui, însă Gabriela i-a furat inima la propriu și l-a determinat să investească într-un inel de logodnă scump și frumos.

Costumul de „ginerică” al lui Dani Oțil este gata. A avut cerințe speciale

Inel pe care i l-a pus pe deget iarna, în timpul unei vacanțe exotice. Gabriela a fost, practic, singura iubită pe care Dani și-a asumat-o după Mihaela Rădulescu. Ei au acum împreună un copil, pe micul Tiago și abia așteaptă să-și promită și în fața lui Dumnezeu că vor sta unul alături de celălalt pentru toată viața lor.

În spatele gulerului sacoului, Dani Oțil a cerut să i se brodeze un cuvânt special: Forever

Pentru nuntă Dani Oțil va îmbrăca un Black Tie, dar e ceva aparte la costumul lui de mire. Dani a insistat pentru asta, și voia i s-a făcut. Pe spatele gulerului are brodat  gândul său despre ceea ce urmează să facă: „Forever”. Pentru totdeauna alături de Gabriela lui și de Tiago.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre