Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum face Oana Roman economie la bani. Nu veți crede de ce e în stare

Exclusiv. Cum face Oana Roman economie la bani. Nu veți crede de ce e în stare
Nimeni nu are dubii că Oana Roman nu ar ști să își gestioneze atent bugetul. Vedeta are câștiguri satisfăcătoare, știind să exploateze la maxim oportunitățile. Un detaliu interesant a fost dezvăluit de vedetă.

Să vedeți cum face Oana Roman economie la bani. Nu o să vă vină a crede de ce e în stare. Cine îi vede postările de pe rețelele sociale ar fi tentat să creadă că nici nu se pune problema de economii.

Anul acesta, Oana Roman a avut mai multe vacanțe. Numai în Egipt a fost de două ori. Prima dată doar cu fiica ei. A doua oară de asemenea a mers însoțită de Iza, dar și de prietena ei, Vica Blochina, cu care tocmai se împăcase. Între timp a mai fost plecată la munte și la mare. Ultima vacanță, împreună cu iubitul ei Marius Elisei și cu Iza, au făcut-o pe Coasta de Azur.

Viciul Oanei

Oana Roman are un viciu de care nu și-a propus să scape. Oana fumează. Îi face plăcere, și când rămâne fără țigări e dispusă să se aventureze și în cea mai dură caniculă pentru a se aproviziona.

Într-un astfel de moment li s-a arătat Oana fanilor, la începutul acestei săptămâni. Într-un caftan vaporos, Oana a plecat în căutare.

Cum face Oana Roman economie la bani

Momentul l-a imortalizat pe insta Story. Unde a și dezvăluit că s-a pus pe făcut economii. „Stau la umbră și lucrez. Și totuși am această vedere parcă e mai ușor să lucrez așa”, a scris Oana Roman alături de o imagine în care ne prezintă piscina de lângă locul ei de muncă.

Oana lucrează sunt pe șezlong și profită de faptul că e la aer îmbrăcată vaporos ca să își întrețină corpul și folosește crema anticelulitică. „Am înțeles că în București poate costa până la 100 de euro intrarea la o piscină pentru o familie. Mi se pare aberant. E mai scump ca pe Coasta de Azur, fraților! Așa că, mai bine, vin eu în cartier la noi aici, unde avem birou, la piscină și nu mă costă nimic! Bine, mă costă chiria, dar oricum”, a dezvăluit Oana Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre