Simona Ionescu / Redactor Șef

EXCLUSIV. Daciana Sârbu: ”În familia noastră a apărut Maria”

EXCLUSIV. Daciana Sârbu: ”În familia noastră a apărut Maria”
Victor Ponta  fost invitatul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Au vorbit despre politică, dar și de faptul că politicianul are trei copii și nu doi cum se știa.

Câți copii au Daciana Sârbu și Victor Ponta? Doi sau trei? Victor Ponta nu a vrut să dea lămuriri în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Daciana Sârbu: ”În familia noastră a apărut Maria”

Victor Ponta a intrat în politică în 2001, la invitația profesorului său, Adrian Năstase, pe atunci premier. A fost prezentat ca ”micul Titulescu” și de atunci presa l-a iscodit mereu. Dar, când a fost vorba despre viața sa personală a fost foarte rezervat. La fel ca și soția sa, Daciana Sârbu.

De aproape un an, Victor Ponta are trei copii: Andrei (17 ani), Irina (12 ani) și Maria (6 ani). De Crăciunul 2020, vor fi cinci lângă bradul împodobit, ne-a confirmat Daciana Sârbu.

”Este adevărat, de aproape un an avem trei copii. Știți foarte bine că nu ne place să vorbim despre viața noastră. Dar, vă confirm. Ne doream de mult încă un copil. De aproape un an, Maria a venit în viața noastră. Este o fetiță orfană, în vârstă de 6 ani, pentru care am urmat toate procedurile legale. Nu a fost ușor, ne-am lovit de multe bariere. Dar, am reușit”, ne-a declarat Daciana Sârbu.

Irina și Maria Ponta sunt fericite împreună

Daciana Sârbu: ”Vrem să o protejam pe Maria”

”Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta, în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvantarea de a avea un copil mic alături de noi.  Vă mulțumim tuturor celor care veți întelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejam pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi”, a spus Daciana Sârbu.


Florin Busuioc, afectat de lipsa spectacolelor. A trecut la dietă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre