Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini de infarct pentru Andreea Marin. Fiica ei s-a filmat alături de Lavinia Pârva așa! Exclusiv

Imagini de infarct pentru Andreea Marin. Fiica ei s-a filmat alături de Lavinia Pârva așa! Exclusiv
Ștefan Bănică jr. și-a împlinit menirea pe lume. Are trei copii absolut superbi, cei mari deja dau semne că îi calcă pe urme, sunt foarte talentați și deștepți. Relația dintre copii e perfectă, ei cresc ca frații, chiar dacă nu locuiesc sub același acoperiș.

E clar pentru toată lumea că nu i-a fost chiar ușor divei surprizelor să vadă că a fost înlocuită cu o femeie mai tânără. Până la urmă, Lavinia Pârva, ultima soție a lui Ștefan Bănică jr.  ar putea fi considerată clona zânei surprizelor, doar că varianta cu ani în minus.

Andreea Marin și fiica ei, Violeta Bănică.

Andreea Marin are o relație excelentă cu fiul cel mare al fostului ei soț. Îl felicită pe Radu public, îi vede spectacolele, e cu el în vacanțe. Urmând firul logic e de așteptat ca și Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. să aibă o relație de același fel cu mamele celorlalți copii ai tatălui ei. Iar dovada tocmai a apărut:

Violeta se distrează de minune alături de soția tatălui său, Lavinia Pârva, la concertul acestuia din weekend. Cântă de mama focului, așa că s-au și filmat și au distribuit imaginile pe rețelele sociale, însoțite de inimioare.

Violeta va pleca la studii în străinătate

Într-un dialog cu Teo, în emisiunea ei de la Kanal D, Andreea Marin a spus că în curând fiica ei va pleca în străinătate pentru că acolo vrea să studieze. De aceea încearcă să o pregătească pentru perioada în care va trebui să se descurce singură. Cam stă cu gura pe ea ca să fie ordonată, fiindcă la cămin va locui și cu altă colegă în cameră. Violeta știe să gătească sau să-și prepare ceva rapid de mâncat.

În aceeași emisiune,  vedeta a precizat nu există niciun diamant de logodnă și nici nu a fost cerută  încă în căsătorie de actualul ei parteneri, Adrian Brâncoveanu, carte îi e alături deja de șase ani. Spune că sunt oameni maturi, care ți-au tranșat problemele, le e bine împreună, iar dacă o fi să se întâmple să fie cerută, o să se gândească atunci ce va face. Deocamdată nu e o prioritate. E mulțumită că Adrian se înțelege foarte bine cu Violeta, care l-a acceptat în viața lor chiar de la început, și că amândoi au reușit să-i creeze fetei un ambient familial în care să se simtă bine și să crească frumos.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre