Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mihaela Borcea abia mai încape în costumul de baie! Imaginile scăpate pe net au încins imaginația bărbaților

Exclusiv. Mihaela Borcea abia mai încape în costumul de baie! Imaginile scăpate pe net au încins imaginația bărbaților
Mihaela Borcea a plecat într-o vacanță exotică alături de jumătatea ei și s-a pozat în ipostaze care au încins imaginația bărbaților. Fosta soție a lui Cristi Borcea abia mai încape în costumul de baie.

Mihaela Borcea trăiește de mulți ani o poveste de dragoste cu Sorin Rap, cel care i-a fost inclusiv șofer personal o vreme. Relația celor doi a avansat de-a lungul timpului, iar Mihaela Borcea nu s-a ferit să își declare sentimentele public. Pentru a profita de câteva zile libere, cei doi au ales să plece într-o vacanță unde se pot bucura de soare, dar și de ape cristaline. 

Femeia de afaceri mărturisea recent că nu vrea să trăiască în păcat, astfel că cel mai probabil va face o slujbă la biserică pentru a-și uni destinul cu alesul inimii ei, Sorin. Însă de cununie civilă, fosta doamnă Borcea a spus că nici nu se pune problema, căci nu vrea să facă „acte”, despre care, spune ea, că „nu țin loc de dragoste”.

Mihaela Borcea, dezinvoltă în costum de baie minuscul 

Aflată în vacanță alături de Sorin Tran și alți câțiva prieteni, femeia de afaceri s-a bucurat de o plimbare cu șalupa. În timp ce bărbații aveau grijă de direcția ambarcațiunii, Mihaela se poza relaxată și zâmbitoare. Imaginile postate de aceasta au scos în evidență frumusețe de nurii, care abia mai încăpeau în costumul de baie alb, format din două piese. 

Mihaela Borcea nu s-a ferit să își arate formele
Foto: Captură Instagram

Imaginile au stârnit cu siguranță imaginația bărbaților, inclusiv a lui Sorin Tran, partenerul afaceristei. Acesta părea să fie de-a dreptul încântat de „ce are acasă”, căci la un moment dat s-a pozat și el, mândru, alături de Mihaela Borcea. 

A anunțat că își dorește să se reinventeze 

În urmă cu câteva luni, Mihaela Borcea anunța că este gata să se reinventeze, dar și să aibă mai multă grijă de aspectul ei fizic: „Am decis că nu voi mai fi extrem de activă fizic ca până acum, când nu aveam timp nici măcar să mănânc. Atât de activă că uneori treceam pe planul secund și aspectul meu fizic. 

Mihaela Borcea s-a pozat alături de partenerul ei, Sorin Rap
Sursa foto: Captură Instagram

Dar asta s-a terminat. Vreau să mă ocup mai mult de mine însămi. Asta nu înseamnă însă că-mi voi neglija afacerile. Sau familia! Nici pomeneală”, mărturisea Mihaela Borcea la momentul respectiv. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre