Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mirela Vaida trece printr-o noua etapa a vietii, alaturi de fiica ei. „Nu a fost ușor!”

Exclusiv. Mirela Vaida trece printr-o noua etapa a vietii, alaturi de fiica ei. „Nu a fost ușor!”
Mirela Vaida are și ea, ca oricine, un punct sensibil: copiii. Pentru ai ei nu poate măsura dragostea. La sfârşitul acestei săptămâni, pe 20 februarie, fiica cea mare a Mirelei Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, a împlinit 7 ani.

Am aflat și am întrebat. Desigur că momentul nu a trecut fără să fie marcat de o petrecere. O petrecere totuşi restrânsă din cauza pandemiei, mult mai mică decât şi-ar fi dorit Carla, fiica cea mare a Mirelei. La ea au participat doar zece copii, colegi, prieteni şi vecini ai sărbătoritei.

Mirela Vaida: „Mi s-a părut o nouă etapă în viaţa ei şi a mea”

Extrem de emoţionată, vedeta de la „Acces direct” ne-a vorbit, în exclusivitate. „Carla mea a împlinit 7 ani pe 20 februarie. Este copilul meu cel mai mare şi mi s-a părut o nouă etapă în viaţa ei, dar şi a mea. Am conştientizat că „cei şapte ani de acasă” s-au împlinit, că nu mai am copil mic, am deja copil de şcoală, că trecem într-o altă etapă a vieţii şi că e domnişoară.

Asta vine la pachet şi cu bucurie, vine şi cu nostalgie, vine şi cu un pic de tristeţe pentru că îţi dai seama că îţi cresc copiii. Bineînţeles că vine la pachet şi cu petrecerea pe care ea o aştepta încă din toamnă. Din toamnă se tot uită pe calendar şi taie zilele ca-n armată. AMR-ul, AMR-ul! Neapărat am vrut să-i fac, atât cât se poate în condiţiile acestea de pandemie, o mică petrecere.

Nu am putut merge într-un loc specializat în astfel de evenimente. Am organizat acasă. Dar am ţinut mult la această petrecere, ca şi Carla. Pentru că destul în aceşti doi ani au stat copiii izolaţi, n-au mers la şcoală multă vreme, nu s-au întâlnit unii cu alţii. Carlei şi invitaţilor le-am pus la dispoziţie o mansardă întreagă plină cu jucării, cu animatori, cu jocuri, cu muzică, cu minidiscotecă… A fost extrem de fericită”, ne-a povestit vedeta de la Acces Direct.

„Mi-a făcut o listă de cadouri pe care nu i le-aş putea cumpăra niciodată”

Evident că de la o astfel de petrecere aniversară, plină de atâtea semnificaţii şi pentru sărbătorită, dar şi pentru părinţi, nu puteau lipsi cadourile. Despre acest aspect am rugat-o pe Mirela Vaida să ne vorbească fiindcă e interesant de văzut ce și cât își dorește un copil. Și cât de mult se frământă un părinte pentru a face surprize puiuțului.

„Mi-a făcut o listă de cadouri interminabilă, pe care sigur că nu o să reuşim niciodată să o acoperim, dar micile astea bucurii, cu torturi, cu „Mulţi ani trăiască”! şi acasă, în mijlocul familiei, am zis că sunt foarte importante şi că nu te mai întâlneşti niciodată cu vârsta copilăriei. A avut un tort frumos.

Ea este la vârsta la care, tot ce vede la desene animate, devine idol pentru ea. Acum suntem la perioada poneilor şi unicornilor, aşa încât totul a fost pe tematica asta. Şi tortul, şi animatorii, şi cadourile, pentru că a avut grijă să spună la şcoală că îşi doreşte unicorni şi ponei şi toată lumea i-a adus unicorni şi ponei. Şi noi, familia, ne-am bucurat alături de ei. Şi fraţii mai mici, care sigur că n-au dormit. Au participat şi ei la petrecerea surorii lor mai mari.

S-au jucat, au sărit, au transpirat, iar seara, după petrecere, au căzut epuizaţi. Pentru noi, părinţii, a fost şi puţină alergătură. Mică, mică petrecerea, dar du-te după tort, du-te cumpără apă, du-te după pizza, vezi de care pizza vrea fiecare, du tortul, vezi cum tai feliile, cumpără-le şi alte prăjiturele, pregăteşte pentru fiecare o mică gustare… Adică e un stres pe care orice părinte îl resimte şi ne bucurăm că a ieşit totul bine şi că toţi copiii s-au distrat şi au fost fericiţi.

„Îmi dau seama că trece vremea foarte repede”

Mirela Vaida devine nostalgică atunci când pomeneşte de vârsta fiicei ei cea mai mare. „Dar, da! Uite, a împlinit şapte ani, deja se îndreaptă spre opt ani şi lucrurile astea pe care le conştientizez în fiecare zi, mă fac să-mi dau seama că trece vremea foarte repede.

Copiii cresc foarte repede şi că trebuie să ne bucurăm acum, şi aici şi să ne rugăm să fim sănătoşi, că uite ce se întâmplă în lume. Să fim uniţi şi să rămânem împreună, pentru că marile, de fapt…”.

La mulți ani, Carla! Succes, Mirela Vaida la noul post tv, pe care trebuie să-l aduci cât mai sus în audiență!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre