Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. O mai știți pe Marina Dina, asistenta lui Morar? Așa arată acum!

Exclusiv. O mai știți pe Marina Dina, asistenta lui Morar? Așa arată acum!
Marina Dina a fost deschizătoare de drumuri pentru frumoasele din showbiz care, practic, nu fac nimic. Ea a fost pionieră a asistentelor TV, fiind „produsul” lui Mihai Morar.

Marina Dina era o apariție foarte frecventă, pe micile ecrane, mai ales pe vremea când avea rolul de asistentă a lui Mihai Morar, la „Răi, da buni!”. Era pe culmile succesului, fiind una dintre cele mai cunoscute dive de pe plaiul mioritic, iar frumusețea ei reușea să-i deschidă orice ușă.
După ce a stat mai mulți ani în atenția presei, timp în care a ținut prima pagină a tabloidelor de nenumărate ori, Dina s-a retras brusc într-un con de umbră.
Publicul nu a avut mult timp la dispoziție să se întrebe unde s-a dus frumoasa blondină, dacă e bolnavă sau dacă a pățit ceva, pentru că aproape instant i-a fost luat locul de alta. La ușa televiziunilor, pe vremea aceea, doritoarele unui post de asistentă tv stăteau în șir indian.

Ce s-a ales de ea?

Marina, acum în vârstă de 33 de ani, s-a îndrăgostit de un bogătaș și acolo cariera ei în televiziune a luat sfârșit. A devenit imediat mamă de gemeni, dând naștere unui băiețel și unei fetițe. Din acel moment, Marina a ieșit complet din viața publică, iar amănunte despre milionarul cu care trăiește sunt doar la stadiu de zvon.
Cert este că pe conturile de social media ale fostei asistente TV, opulența și luxul sunt o banalitate. Marina și copiii ei duc o viață de invidiat, din care nu lipsește nimic material, iar în ultimii doi ani, ea și familia ei au călătorit în cele mai fabuloase zone exotice ale lumii.

Și pentru ca tot tabloul să fie perfect, Marina alocă timp siluetei, făcând sport zi de zi, cu ajutorul celor mai buni antrenori și la cele mai revoluționare aparate. Drept urmare, blonda arată mai bine ca acum un deceniu, în perioada ei de glorie.

Mihai Morar: „Nu încercați să o copiați pe Marina!”

„Marina a fost personaj în filmul ăsta mai bine de trei ani. Scopul nostru nu a fost să o înlocuim. Am căutat alte caractere. Primul sfat pe care l-am dat fetelor a fost: «Nu încercaţi să o copiaţi pe Marina! Sau orice altă prezenţă feminină de pe sticlă!». Marina a fost un caz unic în istoria aşa-numitelor asistente de televiziune.
Atrăgea foarte multă simpatie fără să facă nimic special pentru asta. A venit pe rol de «fata de nicăieri» şi, în trei ani, telespectatorii au văzut cum ea s-a transformat în femeie. Şi n-a crescut în popularitate prin scandaluri”, spunea Mihai Morar despre colega sa de platou, cu câțiva ani în urmă.

Alin Oprea este rănit. Nu e grav, dar vrea să se știe: are banii lui!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre