Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Roman a primit cadoul de la Isa pentru 8 martie. „Îți mulțumesc că mă îngrijești… ”

Exclusiv. Oana Roman a primit cadoul de la Isa pentru 8 martie. „Îți mulțumesc că mă îngrijești… ”
Oana Roman face parte din categoria femeilor puternice, care totdeauna iau decizii menite să le facă viața mai bună. Nu o interesează să sufere, nu duce lupte inutile, iar în ultima perioadă e mai feminină ca niciodată.

Când vine vorba de 8 martie, sufletul Oanei Roman se umple de bucurie. A așteptat cu nerăbdare să primească cadoul de la fetița ei, Isa. Anul acesta s-a anunțat ceva deosebit.

I-ar fi plăcut să-l cunoască pe Brâncuși

Are un mare „defect”: nu știe să mintă. Și pentru că totdeauna spune lucrurilor pe nume, mai există în viața ei și cârcotași. Marele vis al Oanei Roman a fost să cânte și să apară pe scenă, dar destinul se spune că nimeni nu îl poate schimba.

I-ar fi plăcut să-l cunoască pe Brâncuși și e convinsă că cea mai bună cafea ar fi cea băută alături de Oprah Winfrey. Nu a făcut niciodată compromisuri pentru a reuși în carieră și e la fel de punctuală ca un ceas elvețian. Dincolo de toate aceste calități ale Oanei Roman, mai are una cu totul și cu totul specială: e o mamă extraordinară. Iar acest lucru se vede în educația Isei, o fetiță remarcabilă, cel mai prețios dar pe care viața i l-a făcut fiicei lui Petre Roman.

Cadoul Isei pentru Oana Roman de 8 martie

Cadou de suflet pentru cea mai minunată mamă

Cum se pregătesc mamă și fiică pentru cel mai frumos 8 martie? Isa, pasionată de pictură, a făcut și anul acesta „ceva special” pentru cea mai frumoasă mamă. Două tablouri foarte reușite și o scrisoare au făcut-o pe Oana să lăcrimeze.

Scrisoarea Isei pentru Oana Roman de 8 martie

”Dragă mamă, cu ocazia zilei de 8 martie îți urez să fii fericită, sănătoasă, și să ai o primăvară de vis. Îți mulțumesc că mă îngrijești și ai grijă de mine, ești blândă, blândă, frumoasă, iubitoare, minunată. Cu drag, Isabela”, au fost cuvintele fetiței. Cine nu și-ar dori un asemenea copil?

Isa, o pictoriță în devenire

Oana Roman își amintește și acum cu mult drag de zilele femeii din anii trecuți, când mergea cu micuța la grădiniță și pregăteau cadouri de suflet, pe care vedeta le-a pus la loc de cinste într-un cufăr și le va păstra toată viața. „Înainte să se nască Isa, nu făceam ceva deosebit pe 8 martie, cel mult ieșeam cu fetele.

„Toate felicitările de 8 martie le păstrez în cutii”

Când Isa a început să crească, mergeam la grădiniță, stăteam la măsuțe și pregăteam lucruri foarte frumoase. Am tot ce mi-a făcut cea mică, felicitările de 8 martie le păstrez în cutii. Ea pictează, are deja vreo șapte-opt tablouri și în curând vom face și un vernisaj.

Au fost mai multe tablouri lucrate, dar a mai dat din ele, de Crăciun, de ziua nașei. Pictează de la flori, la natură moartă, peisaje”, ne-a declarat Oana Roman. Se pare că își moștenește mătușa, Catinca Roman fiind, de asemenea, extrem de talentată.

1 martie petrecut cu tati

Chiar dacă Oana și Marius Elisei au ales să meargă pe drumuri diferite, cei doi fac tot ce e omenește posibil pentru ca fetița lor să nu sufere. Iar tati, care o adoră, i-a făcut un 1 martie de neuitat. Isa a primit mărțișor, au fost împreună în oraș unde s-au distrat pe cinste, în plus, a primit și cadoul pentru ziua ei de naștere, care va fi peste puțin timp.

Chiar dacă viața le-a făcut surprize Oanei și lui Marius, alături de cea mică retrăiesc magia copilăriei și nu se grăbesc să-și ia rămas bun de la această stare fantastică. Pentru că întotdeauna un copil e gata pentru o minune.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre