Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. S-a ales praful de bijuteriile pe care Codin Maticiuc i le-a dat iubitei sale. Femeia recunoaște și cu ce a rămas

Exclusiv. S-a ales praful de bijuteriile pe care Codin Maticiuc i le-a dat iubitei sale. Femeia recunoaște și cu ce a rămas
De la femei i s-a tras apelativul de „crai de Dorobanți” și tot o femeie l-a adus cu picioarele pe pământ. Nu îi poartă încă numele, dar i-a făcut cel mai mare cadou pe care doi oameni și-l pot face. L-a făcut tată. S-a întâmplat însă și altceva între ei.

Codin Maticiuc trăiește o superbă poveste de dragoste alături de mama fetiței sale. În aprilie 2019 Codin Maticiuc a devenit tătic. Iubita lui, care mai are un băiat dintr-o relație anterioară, a adus-o pe lume pe Smaranda, la Miami. Femeia care i-a dăruit o fetiță lui Codin Maticiuc se numește Ana Pandeli.  Are 32 de ani și este frumoasă de pică. Brunetă, naturală, cu o siluetă de invidiat, deși este mămica a doi copilași.

Tânăra se ține deoparte de lumina reflectoarelor, îi place mai mult așa. Altfel, e amatoare de adrenalină și practică multe sporturi, unele putând fi încadrate către cele extreme. Se antrenează zilnic, în sala de forță, așa cum a mărturisit deseori și iubitul ei. Și mai face ceva.

Ce a făcut iubita lui Codin Maticiuc cu bujuteriile primite de la el

Chiar dacă se păstrează „low profile”, Ana lui Maticiuc e extrem de sinceră. Ei îi place să le spună lucrurilor pe nume. De-a lungul relației cu iubitul său a fost în permanență răsfățată de acesta. Iar bărbatul, ca să își arate greutatea sentimentelor, i-a cumpărat nenumărate bijuterii. Nu s-a uitat la preț.  Ei bine, s-a ales praful de ele. Cum asta? O recunoaște chiar iubita lui. Nu le-a păstrat. „Am pierdut aproape toate bijuteriile pe care mi le-a dăruit vreodată Codin”, a recunoscut Ana Pandeli recent.

Nu mai are giuvaerurile, însă a rămas cu altceva. E ceva, în relația lor, ce Ana păstrează cu sfințenie. Iar asta vorbește despre un talent aparte al lui Codin Maticiuc. „Păstrez cu sfințenie, de mulți ani, zecile de scrisori pe care mi l-a trimis. Pentru că scrie superb”, a mai mărturisit iubita fostului „crai de Dorobanți”. Un motiv în plus să fim curioși să îi vedem controversatul best seller apărut recent despre Nuțu Cămătaru. Postarea iubitei chiar a venit ca o recomandare la carte, având în vedere fotografia pe care a ales-o ca să-și scrie mesajul către public.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre