Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Smiley a luat o decizie radicală după Paști. E treabă serioasă

Exclusiv. Smiley a luat o decizie radicală după Paști. E treabă serioasă
Nimeni nu se poate îndoi că Smiley și-a luat foarte în serios rolul de tătic. Mai precis de tătic gata să își salveze fetele din orice. A probat din nou cât de implicat este și are planuri clare.

Smiley a luat o decizie radicală după Paști, și e treabă cât se poate de serioasă. Artistul și-a dus fetele la mare, zilele trecute. Micuța Josephine a avut parte de plimbări pe plajă și a făcut aerosoli. A urmat apoi sărbătoarea petrecută „în familia extinsă!”, după cum a dezvăluit artistul. iar ieri, Smiley, Gina și Josephine au avut parte de prima lor aventură. A fost așa de plină de senzații tari încât fetița celor două vedete a făcut ceea ce știe să facă cel mai bine: a izbucnit în plâns.

„După un weekend cu familia extinsă… astăzi am ieșit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei și pădurea…”, a dezvăluit Smiley după aventura acută. Cei trei s-au rătăcit un pic pe poteci, dar până la urmă au găsit calea înapoi. Și au admirat ciupercile și vegetația nouă, primăvăratică.

Smiley a luat o decizie radicală după Paști

Se pare că artistul a lăsat-o cam moale cu dieta și antrenamentele de care s-a apucat, cu trainer personal, înainte să i se nască fetița. Dar cum și-a propus să devină un model, a venit timpul pentru o rezoluție. Iată rezoluția lui Smiley după Paști: „Gata cu mâncarea, gata cu dulciurile; prea multă odihnă”, a dezvăluit cântărețul. Marți dimineața și-a convocat antrenorul la o ședință de antrenamente cât se poate de eficientă.

Smiley și-a amenajat în mansarda casei sale o adevărată sală de forță. Rând pe rând aparatele de forță s-au adunat. Astfel că dotările rivalizează acum cu o sală de fitness profesională. Smiley are gantere, greutăți, bancă  fixă și bară pentru a ridica greutăți. Iar antrenorul îi dă indicații precise despre cum să folosească toate acestea.

Sursa foto: Instagram

Ceva se întâmplă la matinalul „Neața’ cu Răzvan și Dani”. Ce se aude despre intențiile lui Răzvan Simion

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre