Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata i-a călcat pe urme, dar fiul lui Adrian Enache are cu totul alte planuri

Fata i-a călcat pe urme, dar fiul lui Adrian Enache are cu totul alte planuri
Știți care e cea mai puternică dorință a lui Adrian Enache? Vrea să cânte într-un film. Dar nu într-unul oarecare, ci într-unul regizat de o persoană anume.

Adrian Enache afirma că ar vrea să cânte într-un film regizat de fiul său. Fiul lui Enache cu Iuliana Marciuc (foto) are acum 15 ani și a decis ce vrea să facă în viață. Nu va merge pe urmele tatălui, ci va face film. El e decis să studieze regia. „Daviduțu e pe zona regie, film, actorie. Îmi doresc să regizeze un spectacol. Și să joc și să cânt împreună cu fiica mea în acel spectacol regizat de fiul meu. Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”, a declarat Adrian Enache la un moment dat.

Prezentatoarea TV Iuliana Marciuc și artistul Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii. Povestea lor de dragoste care rezistă de așa mult timp a fost extrem de controversată la începuturile ei, când cântărețul era căsătorit. În afară de David, Adrian Enache mai are o fată, Diana, de 23 de ani, din căsătoria anterioară.

De Corina, mama Dianei, cântărețul s-a despărțit în 2009, an în care împlineau două decenii de la mariaj, când deja de ani buni exista relația cu prezentatoarea TV. Corina e manager la o agenție de turism și iubește să călătorească. Ea a povestit într-un interviu că a aflat din presă de relația soțului ei și a insistat asupra divorțului când a fost vorba de al doilea copil al artistului. În timp, cele două femei au ajuns să se împrietenească.

Ce relație spcială are Enache cu fiica sa

„Îl am pe tatăl meu drept model, adică pe fratele meu mai mare. Nimeni nu crede că suntem tată şi fiică. La concerte unii zic: Mamă, cu ce gagică a venit. Băi nebunule, e fiică-sa. Primul cuvânt pe care l-am zis nu a fost mama, a fost tata”, a povestit fiica lui Adrian Enache într-un interviu.


Pastramă reality show, de neratat! Urmează la tv

Cura de îngrășare. Ce să mănânci ca să iei în greutate


Fata recunoaște că de tata nu s-a ascuns niciodată, și i-a povestit mereu de cluburi, distracții, relații etc,. În schimb, cu mama a vorbit mereu chestiuni mai serioase, cum ar fi cele legate de școală. Și cu mama vitregă, Diana (foto) are o relație excelentă.  În vârstă de 23 de ani, tânăra are o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional.

Ea  cântă singură sau alături de tatăl ei, a absolvit Facultatea de Drept şi are emisiune la Naţional FM. Ea prezintă alături de reputatul om de radio Denis Ciulinaru emisiunea „România vorbeşte la Naţional FM”.

Diana a depășit traumele tentativei de viol

Diana Enache și-a revenit complet după episodul dramatic pe care l-a avut în urmă cu șase ani. La 17 ani, fata lui Enache a fost tăiată la mâini şi pe sâni cu un briceag de către un libanez care a încercat să o violeze. Era portarul blocului din Băneasa în care artistul deţine un apartament. După ani de zile, Kanaan Ali Riad, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Dar pentru tânără au urmat ani de terapie  pentru a depăși coșmarul prin care a trecut.

Instanţa i-a interzis lui Ali Kanaan, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei, să ia legătura cu Diana Enache şi cu rudele ei sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde fata desfăşoară activităţi sociale. În plus, judecătorii au menţinut despăgubirile de 50.000 de euro pe care Ali Kanaan trebuie să i le plătească fetei în solidar cu complexul de apartamente unde a avut loc agresiune.

Sursa foto: Instragram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre