Simona Ionescu / Redactor Șef

Feng Shui. Aceste cristale pot atrage banii și dragostea în viața ta, în 2023

Feng Shui. Aceste cristale pot atrage banii și dragostea în viața ta, în 2023
Oricine vrea să atragă norocul de partea sa, iar pietrele sunt, potrivit Feng Shui, printre cele mai bune obiecte care vă pot schimba viața în bine.

Dacă anul trecut nu a fost tocmai ceea ce ați avut nevoie, cu siguranță 2023 poate fi anul la care ați visat dintotdeauna. Uneori nu ajunge doar să vă echilibrați emotional, făcând meditații peste meditații sau apelând la Yoga.

Dacă veți folosi și câteva cristale, pe care să le puneți în casă în anumite locuri, problema e pe jumătate rezolvată, iar norocul va intra în viață. Cristalele se pot purta și sub forma bijuteriilor sau a diverselor suveniruri.

Jaspul vă ajută în afaceri

Potrivit specialiștilor în domeniu, unul dintre cristalele cu mari puteri este jaspul. Acesta vă ajută mai ales să aveți spor în afaceri, dar și în plan relațional. Ca să aveți succes așa cum vă doriți, din locuință nu trebuie să lipsească nici o piatră de chihlimbar.

Veți rămâne surprinși să vedeți că odată ce o veți pune la locul potrivit, toate visele pe care le aveți se vor îndeplini mult mai repede. În plus, acest cristal are rolul de a alunga depresia, stresul, dar și tensiunea și vă ajută să fiți mult mai răbdători și să aveți o memorie mult mai bună, fără să apelați la medicamentație.

Opalul este piatra forței și a bunăstării

De asemenea, specialiștii vă recomandă să apelați și la ajutorul opalului, o piatră care vă ajută în primul rând să scăpați de experiențele trecutului.

Dar și să obțineți inspirație și să atrageți de partea voastră bunăstarea. Pe de altă parte, opalul este de mare folos și sănătății, întrucât ține departe durerile coloanei vertebrale și alungă tensiunea musculară. Iar dacă veți mai avea și un cristal deosebit numit ochi de tigru, veți fi siguri că nu veți mai avea niciodată pierderi și nici energii negative în jur.

Unde trebuie așezată pisicuța

Simpatica pisică norocoasă, un obiect foarte important în Feng Shui vă aduce nu doar fericire în casă, ci și bunăstare și prosperitate. Cu condiția să știți unde să fie amplasată. Pentru a spori averea, specialiștii vă sfătuiesc să o puneți în camera de zi, de unde se poate vedea de la intrare. Pentru succes în carieră, puneți pisicuța în birou, la intrarea principală a unui magazin orientată spre ușă sau chiar lângă aparatul de marcat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre