Fiica lui David Bowie face carieră. Este deja vedetă pe Instagram

Fiica lui David Bowie face carieră. Este deja vedetă pe Instagram
Au trecut șapte ani de la moartea lui David Bowie, în ianuarie 2016, răpus de cancer. A lăsat în urmă pe soția sa, supermodelul Iman Mohamed Abdulmajid, și doi copii.

Fiul său Duncan Jones, cunoscut și sub numele de Zowie Bowie, era din prima căsătorie a starului rock cu Angie Bowie. Acesta e regizor și scenarist de succes la Hollywood. Pentru filmul „Moon” a fost recompensat cu un premiu BAFTA pentru cel mai bun debut.

Fiica lui David Bowie are deja o carieră conturată

Fiica lui Dawid Bowie, Alexandria Zahra „Lexi” Jones, a cărei mamă este Iman, avea doar 15 ani când tatăl ei a murit. La șapte ani de la moartea muzicianului, Lexi calcă pe urmele tatălui ei și face ea însăși muzică, în timp ce tatonează lumea modellingului și a creației vestimentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Bowie (@davidbowie)

Lexi, acum în vârstă de 22 de ani, locuiește în Los Angeles, unde face muzică și creează artă, și se pare că are o relație strânsă cu mama ei.

Fiica lui David Bowie face carieră

Acum, Lexi are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram și împărtășește cu aceștia proiectele sale atât în domeniul muzicii, cât și în cel al artei. Ea are deja o carieră bine conturată.

Printurile semnate Lexi Jones se vând pe site-urile de profil

Ea are o pagină Depop unde vinde picturi și gravuri realizate de ea – unele dintre ele par să fie inspirate de Ziggy Stardust, cu teme spațiale.  Un print al unui tablou creat de ea s-a vândut cu 270 de dolari pe platformă anul trecut.

Mai recent, pe lângă munca la printurile de artă, fiica lui David Bowie a lansat, recent, o linie de haine. În cea mai mare parte sunt hanorace, în culori de bază, care au imprimat pe față numele ei Alexandria Zahra Jones.

Lexi Jones îi aduce deseori omagii celebrului ei tată

Lexi postează adesea pe Instagram despre familia ei, inclusiv omagii aduse tatălui ei. La începutul acestui an, pentru a marca aniversarea a șapte ani de la moartea sa, tânăra de 22 de ani a postat un videoclip în care stătea în poala lui Bowie și cânta la pian cu el în timp ce era elevă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_)

La un an de la moartea celebrului său tată, Lexi Jones și mama sa, Iman, și-au făcut tatuaje pentru a comemora aniversarea morții lui Bowie. Lexi și-a făcut un tatuaj în formă de semilună cu inscripția „Daddy xx” în interiorul lunii și „1947 – 2016” scris dedesubt. Mama ei, Iman, și-a făcut un tatuaj cu un cuțit Bowie cu „David” scris pe mâner.

Când era mică Alexandria poza deseori în ținute inspirate din aparițiile emblematice ale lui David Bowie

De când și-a făcut tatuajul dedicat tatălui ei, Lexi și-a făcut și un tatuaj cu un leu pe umăr.

La 16 ani, Lexi Jones și-a făcut un tatuaj în memoria tatălui său care decedase de cancer cu un an mai devreme

Tatuajul conține o inscripție în limba arabă, pe care comentatorii de la postarea originală de pe Instagram l-au identificat ca fiind ortografia arabă a prenumelor ei și al mamei sale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre