Fiicele lui Barack Obama, îmbrăcate provocator în club. Fetele au șocat publicul – Foto

Fiicele lui Barack Obama, îmbrăcate provocator în club. Fetele au șocat publicul – Foto
Malia și Sasha Obama au avut statul de „prime fiice”, în mandatul prezidențial al tatălui lor, primul președinte de culoare ales în Statele Unite ale Americii.

Dacă atunci erau niște copile, între timp au crescut, fiicele lui Barack Obama au trecut printr-o transformare uluitoare, iar acum merg la petreceri cu cel mai tare rapper. Malia și Sasha Obama au fost fotografiate petrecând toată noaptea alături de rapperul Drake la clubul The Bird Streets din Los Angeles marți, îmbrăcate în ținute cu multă piele descoperită.

Sasha Obama și-a expus abdomenul cu piercing în buric, la petrecerea lui Drake

Pentru a sărbători alături de celebrul rapper după concertul său cu 21 Savage, Sasha, în vârstă de 22 de ani, și-a expus abdomenul (și piercingul din buric) într-un corset negru din dantelă cu croială larg deschisă, asortat cu pantaloni cargo neglijenți și cu talia foarte joasă.

Fiicele lui Barack Obama, transformare uluitoare

Recenta absolventă a Universității din California de Sud și-a aranjat împletiturile părului într-o coadă de cal înaltă și a adăugat un strop de strălucire cu cerceii argintii supradimensionați, colierul cu pandantiv strălucitor și inelele colorate.

Între timp, Malia, în vârstă de 25 de ani, s-a asortat cu sora ei într-un look semi transparent de la Knwls, preferatul celebrităților, ale cărui haine sunt îndrăgite de Rita Ora, Dua Lipa și Emily Ratajkowski.

Sora mai mare, Malia Obama, a purtat un top extrem de decoltat

Ea a purtat unul dintre topurile extrem de decoltate cu șireturi caracteristice brandului, împreună cu pantaloni mulați în partea de sus, cu talie înaltă, și evazați, într-un alt imprimeu care a atras atenția. Ea și-a aranjat părulîntr-o coafură jumătate ridicată, jumătate coborâtă și și-a completat look-ul cu cizme cu talpă înaltă. Surorile – care locuiesc împreună o casă în Los Angeles – au plecat de la petrecerea lui Drake în jurul orei 4 dimineața și s-au îndreptat spre o mașină care le aștepta pe ele și pe prietenii lor, scrie Page Six.

Rapperul Drake are „aprobarea” lui Barack Obama

Drake, în vârstă de 36 de ani, a sărbătorit succesul turneului său It’s All a Blur în celebrul hotspot din West Hollywood. La începutul acestei săptămâni, rapperul a fost gazda mai multor alte vedete, printre care Saweetie și Anderson Paak, pentru o altă petrecere post-concert. Tatăl său, Dennis Graham, a fost, de asemenea, prezent la una dintre petreceri.

Săptpmâna aceasta, Drake a chefuit aproape în fiercare seară

Tatăl lui Sasha și Malia, fostul președinte Barack Obama, s-a bucurat de admirația fiicelor sale pentru Drake după ce, în urmă cu peste 10 ani, artistul a spus că „ar putea juca” rolul lui Obama într-un film. „Știți ce, Drake are – mai important, cred – ștampila de aprobare a gospodăriei mele, a declarat el pentru Complex în 2020. Bănuiesc că Malia și Sasha ar fi de acord cu asta”. Politicianul, în vârstă de 62 de ani, l-a numit pe rapper „talentat” și a spus că „pare să fie capabil să facă tot ce vrea”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre