Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Călinescu face emisiune pe Youtube în pauza de pui și găini. Dar lucrează și la un proiect, ca pe vremuri

Florin Călinescu face emisiune pe Youtube în pauza de pui și găini. Dar lucrează și la un proiect, ca pe vremuri
Celebru de la începutul televiziunii libere românești, Florin Călinescu nu mai e dornic să apară pe micile ecrane. În schimb, apare pe cele ceva mai mici. El a renunțat la televiziune dar se ocupă serios de sociale media în timp ce curăță cartofi și îngrijește găinile, la țară.

După o copilărie și tinerețe în Timișoara, Florin Călinescu s-a mutat în București, unde a avut o frumoasă carieră de actor și vedetă de televiziune. Acum s-a mutat definitiv casa de la țară, în Argeș. Unde trăiește ca un țară: crește găni și porci, îngrijește grădina, se amuză de ce poate în emisiunea sa online.

Florin Călinescu a decis să se retragă din viața publică și să trăiască la țară

Fostul prezentator TV are o mini-fermă de animale. După ce a fost jurat la „Românii au talent” și apoi a încercat o colaborare cu Prima TV, unde lucrurile nu s-au aliniat așa cum și-a dorit,  Florin Călinescu pare că și-a găsit vocația în viața la țară. El are fermă cu porci, găini, bibilici și gâște, dar și o grădină. Are grijă de unul singur de animale și, recent, a fost bucuros că i-au ieșit puii din ouă.

@florincalinescuoficial♬ sunet original – florincalinescu

Fosta vedetă de televiziune are o gospodărie serioasă, în comuna Băbana din județul Argeș, unde crește „83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici”, după cum a dezvăluit chiar el în cadrul unui interviu. „(…) Am zis că dacă tot am pământ, de ce să stau în oraș?! Am treabă, mă duc.

Acum vine orașul peste noi. Omul ăsta de aice de la Buftea, primarul, este destul de harnic și e un oraș ok, la ora asta. Eu sunt tot la oraș, dar la țară. În spate am ieșire la apă, ce să-mi mai trebuiască?”, dezvăluia vedeta într-un clip postat pe YouTube.

Social media l-a schimbat pe Florin Călinescu

Anul trecut, Florin Călinescu și-a pus la punct conturile de pe rețelele sociale. El avea doar Facebook. Acum are și YouTube și TikTok, iar numărul urmăritorilor e mare, pe ambele.  Are aproape 25.000 de abonați pe Youtube și peste 137.000 de urmăritori pe TikTok. Zilele trecute a postat aici un clip cu puii de găină din curtea sa. În alt clip, apare îmbrăcat aproape ca un preot catolic, și se plimbă prin Vama Veche, filmat din spate.

@florincalinescuoficial Popa Călinescu într-un nou film romanesc! #retreatvamaveche #florincalinescuoficial ♬ Church bell(12844) – Talis Cafe

Florin Călinescu are și emisiune pe Youtube. „Nu știu să o definesc. Se numește Onlifanz și e ceva de Florin Călinescu… Nu e podcast, pentru că o să urmeze și unul adevărat… Asta este o nebunie, dacă vrei. Aşa am început şi la PRO TV cu Ora 7, bună dimineață”, a spus actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre