Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a unui celebru gimnast a devenit „proiect” pentru adulți

Fosta soție a unui celebru gimnast a devenit „proiect” pentru adulți
Deși se vorbește că ar putea să se retragă din competiții, anul acesta, rămâne cel mai medaliat atlet român, un recordman absolut, ținând cont de numărul medaliilor obținute. Povestea evoluției sportivului e fabuloasă. Fascinantă însă e și viața fostei sale soții. Pentru amândoi, 2021 e un an cu totul special.

Marian Drăgulescu este cel mai medaliat gimnast român, cu 31 de distincții câștigate la marile competiții, Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Campionatele Europene. În 2021, Marian Drăgulescu va participa la ce-a de a 5-a ediție a Jocurilor Olimpice, cea de la Tokyo. În decembrie, „Marocanul” a împlinit 40 de ani și se vorbește ca după olimpiadă să se retragă și să devină antrenor. Trebuie să știi când să pui punct, asta ar putea spune.

În 2008 s-a retras din relația în care era, divorțând de Larisa, cea care îi fusese alături „la bine și la rău” și cu care are doi copii.

Marian și Larisa au avut un divorț scandalos și abia după 11 ani au reușit să se împace și să revină la o relație civilizată.

Fosta soție a unui celebru gimnast, „proiect” pentru adulți

Se spune că înțelepciunea vine odată cu vârsta. Pe lângă faptul că s-a împăcat cu fostul soț, Larisa a mai luat o decizie majoră. Ea a acceptat o provocare nouă. Pozează pentru un site pentru adulți.

Larisa lucrează la o firmă privată, dar îşi rotunjeşte veniturile cu conținut video pe un celebru site dedicat adulţilor. Pentru a vedea imaginile cu ea, urmăritorii săi plătesc în jur de 10 euro.

„Îmi place să pozez erotic sau (…). Mă simt fericită că pot să câştig bani frumoşi făcând ceva ce îmi place şi ceva care îmi da şi posibilitatea de a stă foarte mult alături de familia mea”, a declarat fosta soţie a gimnastului pentru Playtech.

Larisa a început noul ei proiect anul acesta

Larisa a fost playmate în revista Playboy din România și mărturisește că acest lucru a fost un vis împlinit. Un vis pe care îl avea încă de pe vremea când era căsătorită cu Marian.

Fosta soție a unui celebru gimnast, „proiect” pentru adulți

„Am început anul 2021 cu un proiect nou şi provocator. (…) Pe mine, pandemia m-a adus acasă în ţara, din luna martie. Stând acasă, am descoperit că pot să fac acest lucru online din care să câştig un venit considerabil. (…) În noul meu proiect fanii mei au posibilitatea să îşi achiziţioneze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu s-a ales cu plângere penală. Trebuie să demonstreze că e nevinovată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre