Simona Ionescu / Redactor Șef

FOTO. Pamela Anderson, mireasă a șasea oară. De cine s-a îndrăgostit în pandemie

FOTO. Pamela Anderson, mireasă a șasea oară. De cine s-a îndrăgostit în pandemie
Pamela Anderson s-a căsătorit. Actrița din ”Baywatch” este extrem de fericită. Cei doi s-au îndrăgostit în pandemie.

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a șasea oară. De alesul inimii ei s-a îndrăgostit chiar în timpul pandemiei. Acesta este nimeni altul decât bodyguardul ei, Dan Hayhurst. Conform dailymail.com, cei doi au spus ”da” în Ajunul Craciunului. Ceremonia a avut loc fără familie și prieteni, la reședința vedetei de pe Insula Vancouver. 

Pamela Anderson s-a căsătorit. Cine este noul soț al vedetei

Dan Hayhurst era bodyguardul Pamelei încă din anul 2019. În pandemie, cei doi au devenit şi mai apropiaţi şi au realizat cât de bine se potrivesc. Şi cât de mult se iubesc, desigur. Au început să se întâlnească încă din luna septembrie, la 7 luni după ce Pamela Anderson divorţase de Jon Peters, cu care vedeta a avut o căsnicie de numai 12 zile. 

Fostul iepuraș Playboy a declarat pentru dailymail că este mai fericită ca oricând. ”M-am măritat pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani. Aici s-au căsătorit și părinții mei și sunt încă împreună. Sunt exact acolo unde ar trebui să fiu. În brațele unui bărbat care mă iubește”, a declarat Pamela Anderson. 

Rochie vintage și cizmele soțului 

Pamela Anderson s-a căsătorit

Pamela a purtat o rochie satinată din anii 1940, cu fustă din tul și corset din satin. La un moment dat actrița a probat cizmele de cauciuc ale soțului său și a imortalizat momentul. Voalul ales de mireasă este creație Valentino, iar buchetul vedetei a fost format din trandafiri roz și albi. ”Anul acesta împreună a fost ca 7 ani în timpul cățeilor”, a glumit Anderson. 

Căsătoriile Pamelei Anderson 

Pamela Anderson s-a căsătorit

Pamela Anderson a fost căsătorită pentru prima oară cu muzicianul Tommy Lee în 1995. Din căsnicia lor au rezultat doi copii: Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee. Mariajul lor a durat doar trei ani, cei doi separându-se cu scandal. Artistul a ajuns la închisoare, acuzat de abuz conjugal. La 8 ani după divorţul de Lee, Pamela s-a căsătorit cu Kid Rock. Mariajul lor a rezistat mai puțin de un an.

Următorul soț al Pamelei a fost producătorul muzical Rick Solomon, de care s-a despărţit în 2007, acelaşi an în care l-a şi cunoscut. S-au recăsătorit în 2013, dar nici acum nu avea să dureze. În martie 2020 Pamela s-a căsătorit cu Jon Peters, iar acest mariaj a durat doar 12 zile.

Pamela Anderson într-o fotografie recentă.

Deși la nuntă a arătat impecabil, fotografiile cu Pamela Anderson nemachiată demonstrează că și vedetele de peste Ocean se ascund în spatele machiajului, nu numai cele autohtone. Și că toate vedetele, indiferent că sunt sex-simboluri sau nu, ajung să poarte urmele timpului pe față.

Foto: Dailymail.com

Oana Roman a făcut pasul decisiv în povestea cu Elisei. Ultimele noutăți

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre