Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău, prima declarație după mega scandalul înregistrărilor. „Îmi cer scuze. Claudia arată cât e de perversă”

Gabi Bădălău, prima declarație după mega scandalul înregistrărilor. „Îmi cer scuze. Claudia arată cât e de perversă”
De câteva zile e ditamai scandalul, din nou, între Gabi Bădălău și fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu. Totul a izbucnit în ultimele zile de vacanță petrecută în Spania de fiii lor, în compania tatălui.

La întoarcere, copiii nu au mai avut voie să vorbească cu mama decât în prezența familiei tatălui lor, iar acest lucru ar fi fost adus la cunoștința mamei nu în termenii cei mai decenți. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit pe Instagram două înregistrări, una în care e făcută „zdreanță” de fostul soț și alta în care acesta înjură și amenință.

Seara trecută, Claudia Pătrășcanu a distribuit în mediul online cele două înregistrări în care e înjurată și agresată verbal. Le puteți asculta mai jos.

Așa cum se deduce clar, prima, și cea mai virulentă e adresată de Gabi Bădălău fostei sale soacre.

Claudia Pătrășcanu menționează în postarea ei că mama sa nu mai are voie, practic, să își vadă nepoții, acaparați de bunicii paterni. Cuvintele adresate femeii sunt de o violență incredibilă. Nimeni nu se aștepta ca un bărbat tânăr să se adreseze în halul acesta unei femei mai în vârstă, care ar putea să-i fie mamă, și care, până recent i-a fost soacră.

Gabi Bădălău, primele reacții publice după scandalul înregistrărilor

Amintim faptul că publicația Cancan.ro  a publicat stenograme dintre mama lui Bădălău și fiica sa, în care o fac praf pe Claudia Pătrășcanu, dar și pe Gabi Bpdălău. Cele două femei spun că Gabi nu are grija de copii și că aceștia  sunt prost educați etc.

Marți dimineață, Gabi Bădălău a simțit nevoia să riposteze la dezvăluirile fostei sale soții. Ca atare a scris niște mesaje pe care le-a distribuit pe Insta Story. El dezvăluie că fosta soție i-a „plantat” tehnică de înregistrare în casă și își cere scuze de la fosta soacră.

Bădălău recunoaște că nu-i face plăcere să vorbească în public despre ceea ce numește „mascarada care durează de ani de zile”. El trece în revistă faptul că pe lângă divorț s-a ales cu plângeri la DNA, DIICOT, cu o serie de reclamații, acuzații că ar fi homosexual și drogat, dar și că își abuzează copiii și alte asemenea.

„Nu o bag în seamă, o evit. Dacă aș răspunde ar însemna că aș fi ca ea că nu mă gândesc la copiii noștri. Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos pe care l-am trimis și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare și pe care le trimite la presă de pe mail-uri anonime, după zeci de înjurături blesteme, plângere la poliție.

Și toate astea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți. Menționez că față de copii nu am avut niciodată un astfel de limbaj, ei o poți suna pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine”, arată Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, acuzată că își folosește copiii ca să obțină bani

„Este inuman ca o mamă să-și folosească copiii pentru interesele proprii, materiale sau media, pentru că ea asta face de trei ani. S-a dovedit timp de trei ani că provoacă contexte și că a fost capabilă să-și folosească proprii copii punându-le reportofon și microfoane în hăinuțe și în bagaj. Efectiv este penibil, penal și strigător la cer cum își folosește proprii copii și îi expuneau unor scandaluri media care le pot afecta copilăria”, mai scrie Bădălău pe internet.

Tir-ul acuzațiilor bărbatului continuă: „Această mamă perfectă care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planul diabolic folosindu-și proprii copii. Că nu se ceartă pentru bani, se ceartă pentru câini. Îți dau și câine și bani și libertate, tot ce vreau în schimb e liniște alături de copiii care sunt și ai mei”.

„Nu mă explic, dar tot ce faci arată cat este de perversă și periculoasă pentru proprii copii în primul rând”, mai arată Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău îi, transmite, în final, și un mesaj direct fostei sale soții. „Ca o concluzie, vreau să divorțez cât mai repede. Nu vreau să-i iau copiii, vreau să rămânem în relații civilizate și să ne creștem băieții în pace și armonie. Nu vreau să-i fac niciun rău, vreau doar să respectăm hotărârea și să terminăm tot circul ăsta. Ea e mama copiilor mei și din respect pentru acest aspect niciodată nu o să fac ce face ea și eu sunt tată și îmi iubesc copiii”, a mai scris, în ultima postare, afaceristul.

Sursa foto / audio: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre