Simona Ionescu / Redactor Șef

Geloziile lui Ilie Năstase. Cum s-a „duelat” cu un milionar pentru soția Ioana

Geloziile lui Ilie Năstase. Cum s-a „duelat” cu un milionar pentru soția Ioana
Ilie Năstase nu e prea fericit că actuala sa soție, a cincea, ține legătura cu fostul iubit. A luat o decizie radicală, ca să se asigure că nu se întâmplă și altceva, după ce a ajuns să se certe cu ex-ul acesteia.

Afaceristul s-a asigurat că mai tânăra sa soție este în siguranță, cei doi amorezi fiind surprinși în plină stradă cu bodyguard. Nasty a angajat o gardă de corp, pentru Ioana, noua sa soție. E și o măsură de precauție pentru a ști în orice moment cu cine se vede și vorbește aceasta când e plecată de acasă.

Ilie Năstase (74 de ani) suflă și în iaurt, vorba aceea. Asta după ce a remarcat și el complimentele pe care Ioana le primește în continuare, în mediul online, de la Nick Rădoi, un milionar excentric care locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii și care i-a fost bună vreme iubit acesteia.

Amintim că, cu puțin timp înainte de nună cei doi au fost în pragul separării, dar s-au reconciliat după ce Ioana a primit și un cadou aparte: o mașină foarte scumpă. Acum Ilie Năstase i-a angajat Ioanei bodyguard, pentru a se asigură în felul acesta că soția sa este protejată în orice moment al zilei. Asta după ce a avut și un schimb de replici mai acide cu Nick Rădoi nu i-a prins prea bine.

„Americanul” a reacționat apoi în public

„Mă gândesc că Ilie are o problemă. El fiind tot timpul pe locul 1 în viața lui, cred că de data asta se simte pe locul 2. Cred că asta este problema lui, dar ar trebui să accepte asta, că nu are ce face și nici cum să schimbe.

Niciodată nu a fost nimic ieșit din comun și în al doilea rând nu am fost o persoană și niciodată nu am să fiu care să se dea la o femeie căsătorită și asta nu se va întâmpla niciodată. Sunt convins că și Ioana poate confirma acest lucru. Eu nu văd motivul de ce Ilie a ajuns să înjure.

Nu înțeleg motivul de ce face așa ceva. Ideea mea este că nu are rost să mă jignească sau să se îngrijoreze vreodată. Cred că de data asta se simte pe locul 2, cred că asta este problema lui,”, a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars, după ce a complimentat-o pe Ioana Simion.

Fostul număr mondial în tenis l-a înjurat de-a dreptul, în văzul tuturor, pe rețelele de socializare, pe excentricul milionar. Ioana Simion nu a dorit să alimenteze scandalul și a șters comentariile celor doi bărbați, care s-au certat plini de gelozie, se pare.

Florin Salam și-a lăsat nepotul baltă. De ce nu a mai apărut manelistul în finala X Factor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre