Simona Ionescu / Redactor Șef

George Clooney nu are viață ușoară cu soția sa frumoasă. E obligat să facă anumite lucruri: „Altfel, familia ar muri”

George Clooney nu are viață ușoară cu soția sa frumoasă. E obligat să facă anumite lucruri: „Altfel, familia ar muri”
George Clooney are una din cele mai frumoase soții, și e invidiat pentru ea. Elegantă, deșteaptă, cu un simț al modei desăvârșit, Amal pare perfecțiunea întruchipată. Însă realitatea este alta.

Celebrul actor de la Hollywood George Clooney recunoaște public că nu are o viață chiar ușoară cu soția sa super frumoasă. Femeia care l-a făcut cel mai fericit bărbat, aducându-i pe lume cei doi copii, Ella și Alexander, nu e capabilă nici măcar să fiarbă un ou. De gătit preparate mai complexe nici nu poate fi vorba.

George Clooney și frumoasa sa soție, Amal, formează un cuplu de 11 ani (Instagram)

Actorul a mărturisit că după ce a văzut că Amal a pus la fiert un ou fără apă, a luat măsuri: el gătește pentru familie. Iar în anumite perioade, apelează chiar la un chef.  Când vine vorba de luat masa, soția sa e capabilă doar să facă rezervare la restaurant, dacă intră în bucătărie se întâmplă apocalipsa, povestește actorul.

Cum a devenit George Clooney „fata în casă”

În timpul pandemiei de Covid 19, George Clooney și-a asumat complet rolul de „fată în casă”. El a devenit gospodarul șef. „Spălatul rufelor, spălatul pe jos și vasele. Am vopsit cu lemn toată casa,” a spus el, într-un interviu. El a adăugat că cel mai des  se ocupă de prepararea meselor pentru familie. „Gătesc pentru familie. Eu sunt bucătarul. Soția mea face lucruri uimitoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nili Hafeez (@nili_solo_traveller)

Ea scoate jurnaliști din închisori în țări precum Azerbaidjan și Egipt, dar când vine vorba de gătit, face rezervări. (…) Soția mea, care este o avocată genială, este una dintre cele mai mari apărătoare ale lumii. Se luptă cu Isis. Dar mai bine mă ocup eu de gătit, căci altfel vom muri cu toții. (…) Odată a vrut să fiarbă un ou și a pus oul în oală și a aprins aragazul fără să pună apă în vas”, a povestit celebrul actor.

De nevoie, George Clooney a învățat să gătească orice

În ceea ce privește rolul de bucătar al casei, George Clooney recunoaște că a învățat  să gătească „orice”, inclusiv mese festive pentru ocazii speciale. De Crăciun și de Ziua Recunoștinței prepară curcan.

George și Amal Clooney au împreună doi copii gemeni, Ella și Alexander (Instagram)

George și Amal s-au întâlnit în 2013 și s-au căsătorit un an mai târziu la Veneția, Italia. În 2017  li s-au născut gemenii, Ella și Alexander. Foarte mult timp îl petrec în vila lor de pe malul lacului Como, în Italia, iar copiii au învățat rapid limba italiană, în ciuda faptului că părinții nu o vorbesc.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre