Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol e bolnavă. Stresul a doborât-o. Nimeni n-a știut, dar acum se văd semnele pe corpul ei

Gina Pistol e bolnavă. Stresul a doborât-o. Nimeni n-a știut, dar acum se văd semnele pe corpul ei
Gina Pistol a alarmat pe toată lumea. Viața roz pe care o afișează pe rețelele sociale e doar o iluzie, se pare. Gina s-a îmbolnăvit de stres, spune chiar ea, și semnele au început să fie vizibile pe corp.

Gina Pistol are o perioadă grea. Problemele ei de sănătate s-au acutizat, iar frumoasa blondă dă vina pe stres.

Se pare că viața de mămică nu e deloc roz pentru Gina, cu atât mai mult cu cât ea încă mai activează în televiziune. Stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar urmele acestor factori au început să se vadă pe pielea ei.

Frumoasa mămică a lui Josephine a postat o poză în mediul online cu dermatita de care suferă, dar și un mesaj îngrijorător:

„Nivelul de stres: 100. Scuze celor care au nevoie de mine, de ceva de la mine, și nu mă găsesc. Momentan, eu am nevoie mai mult de mine”, a transmis Gina.

Nu e prima oară când stresul îi afectează sănătatea

Ea a mai vorbit, în trecut, despre provocările nou apărute în viața ei, de cât ea și Smiley au devenit părinți.

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: soție, mamă, iubită, gospodină și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. In astfel de momente, prima consecință pe care o observ în cazul meu, este căderea parului”, a scris vedeta pe Instagram.

 „Mă doare în valuri”

„Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de „chefless”. Abia mă trezesc noaptea de foarte multe ori de altfel, ca să-mi hrănesc fiica. Abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să mă duc la casă să văd cum sunt lucrările. Nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută.

Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Am probleme cu cervicala și din cauza asta mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog spuneți-mi. Nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri și când vine un val de durere, îmi vine să-mi plâng de milă”, s-a plâns Gina Pistol pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre