Simona Ionescu / Redactor Șef

Gwyneth Paltrow își vinde vila impresionantă din Los Angeles. Motivul ține de ultimul eveniment din viața ei. FOTO

Gwyneth Paltrow își vinde vila impresionantă din Los Angeles. Motivul ține de ultimul eveniment din viața ei. FOTO
Gwyneth Paltrow deține o serie de proprietăți, iar recent a anunțat că o vinde pe una dintre ele, mai exact vila impresionantă în care locuiește în Los Angeles. Motivul vânzării are legătură cu ultimul eveniment important din viața actriței.

Gwyneth Paltrow deține mai multe proprietăți, printre ele numărându-se o vilă în Montecito, California, una în Amagansett, NY, dar și o vilă impresionantă în Los Angeles. Pe cea din urmă s-a hotărât să o vândă, ca urmare a ultimului eveniment important din viața ei, care i-a lăsat casa goală. 

Gwyneth Paltrow își vinde casa din Los Angeles
Foto: PageSix

Paltrow a cumpărat casa de 8.000 de metri pătrați pentru 9,95 milioane de dolari în 2012, pe când era căsătorită cu fostul ei soț, Chris Martin, cu care are doi copii: Moses, 18 ani, și Apple, 20 de ani. Casa fostului cuplu, cu opt dormitoare și 11 băi, a fost construită în 1950 și renovată în 2009.

Gwyneth a scos vila la vânzare după absolvirea fiului cel mic 

După ce fiul cel mic al actriței, Moses, a absolvit liceul în urmă cu câteva zile, Gwyneth Paltrow a decis că vila este prea mare acum că tânărul se pregătește probabil să se mute unde va alege să meargă la colegiu, astfel că a scos proprietatea la vânzare pentru suma de 29,9 milioane de dolari. 

Paltrow cere 29,9 milioane de dolari pe proprietate
Foto: PageSix

Imensa casă se află la capătul unei alei șerpuite și are un exterior din cărămidă gri. Holul de intrare, cu gresie alb-negru și uși franțuzești, duce la un living complet echipat cu șemineu, bar și rafturi de cărți. În ceea ce privește bucătăria, aceasta dispune de o insulă de marmură, dulapuri încorporate și un cuptor pe lemne.

Proprietatea include un cinematograf, dar și o sală de sport 

Paltrow a luat decizia pe fondul absolvirii fiului ei, care cu siguranță va pleca la colegiu
Foto: PageSix

Curtea din spate, complet echipată cu o piscină mică, are și o casă de oaspeți care se mândrește cu o cramă cu control al temperaturii, o sală de sport, o cameră de jocuri, un birou și un cinematograf.

Proprietatea lui Gwyneth Paltrow are o sală de sport, dar și propriul cinematograf
Foto: PageSix

În plus, există un apartament cu un dormitor deasupra garajului. Conform agentului imobiliar care se ocupă de vânzarea casei, Gwyneth Paltrow se gândește să cumpere o altă proprietate în Los Angeles, dar care să fie mai mică, potrivit nevoilor actuale. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre