Simona Ionescu / Redactor Șef

Heidi Klum este cea mai mândră mamă! Decizia fetei ei de 16 ani îi place

Heidi Klum este cea mai mândră mamă! Decizia fetei ei de 16 ani îi place
Heidi Klum a intrat în atenția presei internaționale datorită carierei sale de pe cel mai celebru podium din lume. Defilarea la Victoria’s Secret Fashion Show i-a adus celebritatea la nivel mondial. După anii în care a ținut-o pe fiica ei departe de lumina reflectoarelor, micuța vedetă își face apariția în public.

Supermodelul Heidi Klum a mărturisit că fiica ei își dorește să îi calce pe urme și să se lanseze în industria modei. Leni este hotărâtă să își urmeze visul de a deveni model.

Heidi Klum este pregătită să își lase fiica în lumina reflectoarelor

Întotdeauna Heidi a simțit că fiica ei era „prea tânără” pentru a fi în lumina reflectoarelor, dar a decis să o lase pe Leni să își facă debutul în fashion, pentru că este „suficient de mare acum”, a împlinit vârsta de 16 ani.

„Mereu am crezut că este prea tânără. De asemenea, am decis să ținem copiii departe de ochii publicului. Dar ea conduce o mașină acum, are 16 ani, așa că m-am gândit că, dacă poate face asta, poate de asemenea să facă modeling”, a mărturisit Heidi Klum.

Heidi Klum este un model pentru fiica ei

Adesea, Leni stă cu mama ei la televizor pentru a urmări competiția „Next Top Model Germania”. Mândră de fiica ei, Heidi Klum a dezvăluit public că Leni a decis să îi calce pe urme și să devină un supermodel.

„Ea vine pe platou și învață nu doar ceea ce fac, ci și ceea ce fac toți oamenii din echipă. Cred că este foarte interesant pentru ea. Când ai vârsta aceea, încă încerci să-ți dai seama cine ești, cine vrei să fii și cum să privești toate aceste locuri de muncă diferite. Este interesată de toate detaliile din producerea unei emisiuni TV. Ea vrea să facă ceea ce fac eu”, a povestit supermodelul.

Heidi Klum are patru copii: Leni, Lou, Henry și Johan. În cariera ei, a făcut istorie, deoarece a fost primul model german care a devenit un îngeraș la Victoria’s Secret. După ce a apărut pe coperțile a nenumărate reviste celebre, inclusiv Cosmopolitan și Glamour, Heidi a aterizat pe râvnita copertă Sports Illustrated Swimsuit Edition. 

Precum alte colege de pe podium, a început tranziția de la model la actriță, unde a întâmpinat un succes uriaș. Heidi Klum a jucat în serialul Spin City, în rolul de iubită a lui Michael J Fox. Apoi obținut un rol în filmul indie Blow Dry și un rol unic în celebrul film Sex And The City, alături de Sarah Jessica Parker.

Cristina Șișcanu, defilare cu hârtie igienică pe toc la “Bravo, ai stil – Celebrities”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre