Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Heidi Klum și miliardarul Flavio Briatore, vacanță pe iahtul afaceristului. Ani întregi s-au ignorat

Fiica lui Heidi Klum și miliardarul Flavio Briatore, vacanță pe iahtul afaceristului. Ani întregi s-au ignorat
Leni Klum, fiica lui Heidi Klum, s-a bucurat de o vacanță luxoasă pe iahtul tatălui ei, omul de afaceri miliardar Flavio Briatore, călătorind în Franța și Italia.

Fiica lui Heidi Klum, în vârstă de 19 ani, a fost însoțită de iubitul ei, Aris Rachevsky. Alături de tatăl său au petrecut momente de neuitat.

Tată și fiică au fost fotografiați apropiați în timp ce discutau și râdeau împreună, dar relația lor nu a fost întotdeauna atât de solidă. Flavio și Heidi Klum s-au despărțit când vedeta era însărcinată, iar la scurt timp, superfotomodelul a început să se întâlnească cu cântărețul Seal.

Leni a fost adoptată de cântărețul Seal

Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar la scurt timp, acesta a adoptat-o pe Leni. Din nefericire însă, mariajul a rezista doar până în anul 2012. Flavio a vorbit la un moment dat despre modul în care Seal i-a crescut fata, mărturisind și faptul că nu a avut o relație normală cu aceasta. Se pare că tot ce a fost rău a trecut, iar cei doi au reluat legătura după ani de înstrăinare.

Fiica lui Heidi Klum, vacanță de vis cu tatăl său, pe iahtul miliardarului

Flavio și Heidi au anunțat că sunt împreună în 2003

Heidi și managerul italian de Formula 1 Flavio au făcut publică relația lor pentru prima dată în martie 2003. Modelul a anunțat sarcina câteva luni mai târziu, în decembrie 2003, dar în timp ce aștepta un copil, cuplul a luat-o pe drumuri separate. Flavio a povestit mai târziu că el locuia la Londra în primii ani de viață ai lui Leni, în timp ce Heidi se afla în Los Angeles, descriind distanța ca fiind „de netrecut”.

Leni a fost adoptată oficial de Seal când avea cinci ani și și-a schimbat numele în Helene Samuel, numele de familie al cântărețului. Leni poartă acum numele de familie al mamei sale și este cunoscută ca Leni Olumi Klum în viața ei profesională de model și pe pagina de Instagram.

„Noi trei am convenit cu calm că era cel mai logic ca el să o adopte”

Flavio a povestit că au fost cu toții de acord „cu calm” ca Seal să o adopte pe Leni pentru ca aceasta să poată „crește într-o familie”. „Noi trei am convenit cu calm că era cel mai logic ca el să o adopte, pentru că un copil trebuie să crească într-o familie”, a declarat Flavio pentru ziarul italian Corriere Della Sera în 2016.

Heidi și Seal s-au despărțit în 2012, iar divorțul lor a fost finalizat doi ani mai târziu. Seal și Heidi au trei copii, Lou, 12 ani, Henry, 16 ani, și Johan, 14 ani și au păstrat o relație foarte apropiată de când au divorțat. În 2019, Heidi și-a refăcut viața cu Tom Kaulitz. Chitaristul a mai fost căsătorit o dată cu modelul Ria Sommerfeld, din 2015 până în 2018.

Cât de frumoasă era Leni când era micuță…

„Heidi, Seal și cu mine am construit o relație extraordinară”

La 12 ani după ce Heidi a născut-o pe Leni, Flavio a povestit că nu-și vede „niciodată” fiica și a spus că acest lucru face ca dorul să fie „greu”. Fostul director al echipei Renault F1, Flavio, care are un fiu, Nathan, cu fosta sa soție Elisabetta Gregoraci, a adăugat: „Heidi, Seal și cu mine am construit o relație extraordinară.

Este greu să-ți fie dor de un copil pe care nu-l vezi niciodată. Dar știu că Leni nu este un copil abandonat. Leni face parte din familia lui Seal, iar Nathan face parte din familia mea”. Chiar și așa, el a spus că vorbea zilnic cu fiica sa două ore la telefon, însă nu era suficient.

„Amândoi m-au învățat să fiu eu însămi și să fac ceea ce mă face să mă simt bine”

„Leni s-a născut când Heidi și cu mine ne despărțisem deja. Heidi locuia în Los Angeles, iar eu în Londra, distanța dintre noi era de netrecut”, a mai spus afaceristul. Leni a crescut în Los Angeles și a absolvit Liceul Pacifica Christian în 2022. Vorbind despre relația sa cu Seal, Leni a povestit că atât cântărețul, cât și mama ei, Heidi, au învățat-o să fie ea însăși.

„Amândoi m-au învățat să fiu eu însămi și să fac ceea ce mă face să mă simt bine. Îți poți da seama dacă nu te simți confortabil și atunci nu iese la iveală ce e mai bun din tine. Cred doar că ar trebui să fii deschis și sincer cu ceea ce te face să te simți confortabil, să fii tu însuți, să faci ceea ce îți place. ”, a declarat Leni pentru People anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre