Simona Ionescu / Redactor Șef

Horia Moculescu, răsfățat de Revelion. Cine l-a făcut să se simtă ca un prinț

Horia Moculescu, răsfățat de Revelion. Cine l-a făcut să se simtă ca un prinț
Horia Moculescu pare că și-a revenit după problemele de sănătate cu care s-a confruntat anul trecut. Și e pus pe fapte mari în 2023.

Anul Nou și-a dorit să-l prindă în casă nouă, unde-și așteptat cu drag musafirii, dar din păcate nu și-a terminat de renovat apartamentul. Așa că Horia Moculescu a făcut Revelionul la prietenul său bun, compozitorul Mihai Alexandru. Considerat cel mai important oaspete, acesta a fost pus în capul mesei și i s-au adus cele mai gustoase preparate culinare, de la sarmale, la cozonac, friptură și multe alte delicatese.

Mariana Moculescu, Revelion alături de fiica ei

Fiica lui Horia Moculescu a fost invitata mamei sale, Mariana, cele două petrecând revelionul la un restaurant de lux. Horia Moculescu i-a făcut și un cadou extrem de scump fiicei sale: o pereche de cizme de la Balenciaga, care au costat, după spusele mamei, aproape 1600 de dolari.

„Așa arată o operă de artă, ca Nidia mea. Are trăsături perfecte. Nidia a avut de Revelion cizme de brand, de la Balenciaga, model purtat și de Kim Kardashian. Prețul este, undeva, la 1.550 de dolari. Cel puțin, așa am înțeles. Poate chiar mai mult. Au fost cumpărate de tatăl ei, Horia Moculescu, de Sărbători. Sunt din piele, dar incomode. Iar eu, ca dar, am invitat-o de Revelion la această petrecere.

“O adoră. Mereu îi cumpără lucruri frumoase, ce îi place ei”

Horia are, însă, bani. Nu trăiește din pensie. Are niște surse ale lui. Horia o răsfață pe Nidia. O adoră. Mereu îi cumpără lucruri frumoase, ce îi place ei. Au fost la mare, au petrecut vacanțe superbe”, a spus Mariana Moculescu, în pentru Playtech Știri.

Celebrului compozitor i s-a redus pensia

La 85 de ani, Horia Moculescu a avut o pensie de aproape 2400 de lei, dar statul a considerat că trebuie să-I mai taie 300 de lei. Și asta după 42 de ani pe care i-a închinat scenei. „Sunt extraordinar de fericit, pentru că statul român a luat o atitudine extraordinară faţă de posesorii de pensii nesimţite.

Poştaşul meu mi-a adus, astăzi, pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea. În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu are decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia.

Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie”, a spus el, la Antena Stars. E drept că acesta mai primește bani și din drepturile de autor, dar și atunci când participă ca jurat la festivalurile muzicale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre