Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Dumitrescu și-a pus fiul la respect. Îi convine, nu-i convine, Toto e obligat să facă cum spune fostul mare sportiv

Ilie Dumitrescu și-a pus fiul la respect. Îi convine, nu-i convine, Toto e obligat să facă cum spune fostul mare sportiv
Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, e pe val. După un rol care i-a venit ca mânușă în serialul Adela, va fi văzut în noua peliculă Lia.

Toto Dumitrescu a vorbit despre planurile sale de viitor și susține că s-a tot gândit în ultima perioadă să plece în Marea Britanie, acolo unde a studiat actoria, pentru că-și dorește să joace în filme străine. Până atunci însă, el va fi văzut în noul serial „Lia”, unde va interpreta rolul unui pilot. Tatăl său, renumitul fotbalist Ilie Dumitrescu se mândrește cu moștenitorul și consider că talentul l-a moștenit de la mama sa.

„Dă cel mai bun randament, ca să folosesc o expresie din sport”

„Cred că latura artistică a moștenit-o de la maică-sa, cel mai probabil. Am investit mult în el, în educația lui, a mers la grădiniță britanică. Este un tânăr frumos, și ceilalți copii ai mei sunt frumoși, dar el strălucește. Și-a ales drumul acesta și mă bucur că a găsit o zonă în care este foarte bun, dă cel mai bun randament, ca să folosesc o expresie din sport”, a declarat Ilie Dumitrescu despre Toto, într-un interviu pentru Okmagazine.

„Câștig bani, dar, într-adevăr, poate nu atât de mult pe cât aș câștiga dacă aș fi un om de afaceri”

E posibil ca dorința lui Toto de a părăsi România să aibă legătură și cu situația financiară. Sigur, câștigă bani frumoși din meseria de actor, însă nu e mulțumit. În plus, de la părinți nu mai primește bani și spune că n-ar îndrăzni să-i mai ceară tatălui său. Toto trăiește ca un om obișnuit și speră ca în curând, să-și achiziționeze și o mașină.

Din banii câștigați de el. “Câștig bani, dar, într-adevăr, poate nu atât de mult pe cât aș câștiga dacă aș fi un om de afaceri sau dacă aș face compromisuri și aș face o meserie care nu e vocațională până la urmă. Pentru că actoria nu e un job, consider că e totul, mă gândesc numai acolo tot timpul, la personajele pe care le fac sau la pașii pe care trebuie să îi urmez ca să interpretez personajele sau să învăț taina actoriei. E o obsesie, dacă pot să zic asta. (…)

„Eu acum nu am mașină, dar o să am și asta o să fie datorită mie, din banii câștigați de mine”

Sincer, în ultima vreme mă întrețin din banii din actorie. Întotdeauna se poate mai bine, sunt foarte buni, dar scumpirile astea… se simt. Dar da, în ultima vreme nu am suportul financiar din partea familiei pentru că sunt destul de major încât să îmi iau eu viața în piept și poate că nu am nevoie de mai mult.

Poate că mai mult m-ar face să devin mai comod și mi-ar înceta setea de a evolua. (…) Sincer, în contextul actual, nu aș îndrăzni. Nu e vorba de mândrie, ci de faptul că mi-a dat suficient și simt chestia asta. Și poate că mulți oameni nu cred, dar uneori chiar e suficient, și unele lucruri trebuie să le faci și singur. Eu acum nu am mașină, dar o să am și asta o să fie datorită mie, din banii câștigați de mine, din munca depusă de mine”, a povestit el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre