Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase s-a lansat în imobiliare. Pentru cine a cumpărat case

Ilie Năstase s-a lansat în imobiliare. Pentru cine a cumpărat case
Fostul tenismen e mână largă când e vorba de femeile din viața lui. Soția, Ioana, a anunțat că i-a făcut cadou un Bentley. Ilie a achiziționat însă și multe apartamente.

Ultima achiziție făcută de Ilie Năstase este un Bentley Continental GT Sport, pe care se spune că a dat 240.000 de euro. Un cadou scump pentru soția sa, care pe 15 septembrie împlinește 45 de ani. O mare surpriză, după ce Ioana lui s-a întors din Turcia, unde vizitase Istanbulul.

Ultima doamnă Năstase ne-a și împărtășit, pe pagina ei de Facebook, cum s-a produs evenimentul care i-a creat atâta bucurie, dar care i-a și întregit colecția de mașini de lux:

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanța și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a scris Ioana Năstase, lângă poza cu noul bolid de lux.

Evident, ne-a mai arătat încă o dată că este o femeie înebunită după produsele firmei Hermes, punând pe capota mașinii și geanta roșie din colecția ei de genți de toate culorile și cu aceeași marcă. Din câte știm, o geantă Hermes costă de la 8.000 de euro în sus, iar o curea pe care mai mereu o asortează ajunge cam la 1.000 de euro.

Ioana Năstase și-a deschis apetența pentru lux după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase, după cum s-a observat din fotografiile postate în ultimul an, și arată a femeie de afaceri așa cum se prezintă.

Afacerile imobiliare ale fostului tenismen

Ilie Năstase și-a vândut celebra vilă din zona Dorobanți din Capitală. Cu banii, ne-au dezvăluit niște apropiați de-ai săi, a cumpărat mai multe apartamente în Mamaia. Unul este în „Summer Lad”, unde locuiește împreună cu soția, altul în resortul Caelia, pe care se spune că l-a oferit fostei soții Amelia Năstase și fetițelor sale și încă 2-3 apartamente în resortul ridicat lângă Hotelul Opera din Mamaia (foto). Într-unul locuiește fiul Ioanei, dar mama spune că ea i l-a cumpărat, din banii ei.

Ilie Năstase a închiriat un apartament în Complexul „Stejarii”, pentru că are treabă multă în București și  nu putea face zilnic naveta de la Constanța, acolo unde soția sa a rămas să se ocupe de afacerile ei și ale fiului din prima căsătorie, încheiate prin divorț, cu ani în urmă la Hârșova.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre