Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagine rară. Cum se înțelege mama lui Bogdan Ionescu cu nora ei, Sheila

Imagine rară. Cum se înțelege mama lui Bogdan Ionescu cu nora ei, Sheila
Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cel care l-a făcut bunic de două ori, este din nou tată și trăiește o nouă frumoasă poveste de dragoste.

Bogdan Ionescu s-a căsătorit cu noua sa parteneră acum mai bine de un an și, din ianuarie, este tată pentru a treia oară. Tânără și frumoasă, noua soție a lui Bogdan Ionescu este o turcoaică. Sheila Giafer (născută în data de 29 mai 1986) este de origine turcă și avea, în momentul oficializării relației, o experiență de peste 15 ani în imobiliare, după cum a relatat presa mondenă. Cei doi s-au petrecut, după cununie, într-un palat otoman.

Sheila Giafer, fosta directoare de marketing și comunicare a companiei de consultanță imobiliară The Advisers/Knight Frank, a fost numită în 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitală. Sheila Giafer a fost și în echipa The Advisers/Knight Frank timp de 3 ani.

Ce relație are Sheila cu soacra sa, mama lui Bogdan Ionescu

Sheila știe să aibă grijă de ea și continuă să arate fabulos, chiar dacă a fost însărcinată și a născut. Așa cum știți, Bogdan Ionescu e un împătimit al sportului, el nu face rabat de la sesiunile sale de alergare chiar dacă e plecat în vacanță. Iara mama sa, soacra Sheilei, arată impecabil, chiar dacă nu mai e la prima tinerețe și se apropie de vârsta de 70 de ani. Sidonia Ionescu are 66 de ani.

Zilele trecute Bogdan Ionescu și-a pozat împreună soția și mama. Cele două s-au îmbrăcat asortat în rochii de culoarea fucsia și au pozat spate în spate. Se pare că ele au o relație foarte bună, iar fosta cuscră a lui Traian Băsescu e deosebit de încântată că mai are o nepoțică, a treia. Așa cum presa a relatat, Sidonia Ionescu a avut o relație foarte bună și cu fosta ei noră.

Cea mai mică fiică a lui Bogdan Ionescu, Marie Annelise a fost botezată recent, după care a mers într-o nouă vacanță alături de părinții ei, de data aceasta fiind prima dată când a călătorit cu avionul. Pentru aniversarea zilei de naștere a Sheilei, Bogdan Ionescu și-a dus fetele într-o mini-vacanță în Cipru.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre