Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini fabuloase de la nunta  mezinei lui Donald Trump. Fostul președinte glumește, dar parcă nu, cu ginerele: „Ar fi bine să ai grijă de ea!”

Imagini fabuloase de la nunta  mezinei lui Donald Trump. Fostul președinte glumește, dar parcă nu, cu ginerele: „Ar fi bine să ai grijă de ea!”
Donald Trump îl avertizează mai în glumă, mai în serios, pe noul său ginere, în timpul nunții lui cu Tiffany de la Mar-a-Lago, să aibă grijă de fiica sa. Cu numai câteva zile în urmă,  uraganul Nicole a forțat evacuarea stațiunii. În weekend a fost o petrecere fabuloasă, iar fostul președinte s-a fotografiat, împreună, cu actuala și fosta nevastă.

În acest weekend fostul președinte Donald Trump și-a măritat fiica cea mică, Tiffany, în vârstă de 29 de ani, cu miliardarul Michael Boulos, în vârstă de 25 de ani. Fostul președinte a fost numai zâmbete pentru marele eveniment, radiind în timp ce poza alături de Tiffany și familiile lor. Trump s-a adresat mulțimii, avertizându-l în glumă pe noul său ginere să aibă grijă de fiica sa – dar apoi l-a copleșit cu laude.

„Michael, ar fi bine să ai grijă de ea, a spus el. Fără îndoială, ești o persoană specială și ești mult peste vârsta ta. L-am văzut având de-a face cu oameni foarte mari. Sunteți doar doi oameni spectaculoși și aceasta a fost o zi frumoasă”.

Boulos și proaspăta sa mireasă au dansat pentru prima dată pe melodia Dancing In The Moonlight a celor de la Toploader. Mama lui Tiffany, fosta soție a lui Donald Trump, Marla Maples, a lăudat restul familiei Trump pentru sprijinul acordat fiicei sale.

Sora mai mare a miresei, domnișoară de onoare

Familia Trump și-a etalat dragostea dintre frați într-o serie de postări pe rețelele de socializare în weekend. Copiii fostului președinte au documeentat noaptea nunții fastuoase a lui Tiffany la Mar-a-Lago. Fiica cea mare a fostului președinte, Ivanka, în vârstă de 41 de ani, care a fost domnișoară de onoare la evenimentul special, a împărtășit pe Instagram  fotografii ale familiei sale. Ea îi arată pe soțul ei și pe copiii Arabelle, 11 ani, Joseph, 9 ani, și Theodore, 6 ani, toți purtând ținute albastru pudrat pentru ocazia specială.

Don Jr., 44 de ani, radia de fericire într-o fotografie de pe Instagram. S-a pozat și el alături de copiii săi. Iar Eric Trump, 38 de ani, a arătat și el imagini cu copiii săi. Eric L. Trump, 5 ani, și Carolina, 3 ani,  păreau să se distreze de minune la petrecerea mătușii lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

Soția sa, Lara, a postat, de asemenea, o fotografie cu ea alături de Tiffany, aparent de dinaintea ceremoniei. Donald Trump are cinci copii: Don Jr, 44 de ani; Ivanka, 41 de ani; Eric, 38 de ani; Tiffany, 29 de ani; și fiul Barron, 16 ani.

Tiffany Trump, cerută în căsătorie la Casa Albă în grădina cu trandafiri

Tiffany Trump și Michael Boulos s-au întâlnit în vacanță în Mykonos în 2018. Acolo, mezina fostei familii prezidențiale călătorise cu actrița Lindsay Lohan. Apoi, Boulos a cerut-o în căsătorie în Rose Garden de la Casa Albă. I-a pus pe deget un inel de 13 carate în valoare de 1,2 milioane de dolari, în ianuarie 2021. Acum, întreaga familie s-a adunat în sudul Floridei pentru a vedea cum Tiffany i-a spus „Da” lui Michael Boulos în cadrul unei ceremonii în aer liber, pe marea proprietate Mar-a-Lago a lui Trump.

Tiffany a arătat splendid într-o rochie irizată cu mâneci lungi a designerului libanez Elie Saab. Părea desprinsă dintr-o poveste cu prințese, în timp ce tatăl ei o conducea la altar. A avut părul blond aranjat în valuri elegante și pus în valoare de cercei cu diamante. Ceremonia de basm în aer liber a început sâmbătă la ora 17:00, cu mireasa fericită mergând pe culoar spre un arc împodobit cu rododendroni – mii de flori în roz prăfuit, albastru și alb.

Tatăl ei – îmbrăcat ca toți invitații de sex masculin într-un smoching negru și papion – a însoțit-o la altar apoi și-a ocupat locul în centrul primului rând. A stat alături de soția sa zâmbitoare, Melania, și de fiul lor Barron. Fostul președinte a putut fi văzut dându-i fiicei sale un sărut rapid în timp ce o lăsa în mâinile mirelui ei. Tiffany și-a concentrat apoi privirea asupra noului ei soț. Mirele ei i-a întors privirea înainte de a-și rosti jurămintele, la apus, ceea ce a determinat-o pe Ivanka să îl aplaude vizibil.

Ceremonie scurtă

Așteptând de o parte și de alta a arcului de nuntă se aflau două harpiste îmbrăcate în ținute argintii. Ceremonia în sine a fost foarte scurtă. Nepoții lui Donald Trump au fost paji și domnișoare de onoare. După ce au schimbat jurămintele, fericitul cuplu s-a alăturat invitaților pentru șampanie și tartine lângă piscină. Petrecerea a avut loc în superba sală de bal a proprietății. Aici, mesele au fost acoperite de aranjamente florale luxuriante și candelabre înalte de cristal.

Penultima soție a lui Doland Trump, alături de Melania

Mai devreme în cursul zilei, mama miresei, Marla Maples, 59 de ani, a fost văzută în fotografii exclusive, relaxată și fericită în timp ce se îndrepta spre peluzele luxuriante ale clubului lui Trump și spre pe plajă, unde s-a bucurat de un mic dejun cu prietenii. Ea radia un calm pe care, a spus ea, ea și fiica ei l-au păstrat toată săptămâna. În ciuda amenințării uraganului Nicole în zilele premergătoare evenimentului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marla Maples (@itsmarlamaples)

Vorbind în exclusivitate pentru DailyMail.com, Maples a declarat: „Am avut încredere deplină că totul va fi bine. Tiffany și cu mine credem foarte mult în a trece prin orice furtună cu care ne confruntăm și a găsi calmul în ea”. Purtând o rochie fluidă, de un verde pal, Maples părea să fi găsit exact acest lucru. Ea arăta odihnită. Chiar după noaptea petrecută la o petrecere cu fostul ei soț și membrii familiei, înainte de recepția premergătoare nunții lui Tiffany și Michael.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre