Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini rare din intimitatea lui Mick Jagger. L-a prezentat și pe Nero, pisoiul său

Imagini rare din intimitatea lui Mick Jagger. L-a prezentat și pe Nero, pisoiul său
Mick Jagger, solistul legendarei trupe Rolling Stones, a oferit câteva imagini rare din intimitatea casei sale. L-a prezentat și pe timidul său pisoi negru, Nero.

Mick Jagger (77 de ani), are o relație din 2014 cu balerina Melanie Hamrick (34 de ani). Cei doi au un fiu în vârstă de patru ani, Devereux. Legenda Rolling Stones are opt copii cu cinci femei diferite. Mick Jagger a oferit recent imagini rare din intimitatea sa, alături de pisoiul lui negru, Nero. De Crăciun, Jagger i-a făcut cadou soției sale, Melanie, un apartament în Florida în valoare de aproape 2 milioane de dolari. 

Melanie, soția lui Mick

Sir Mick ar fi plătit 1,9 milioane de dolari (1,4 milioane de lire sterline) pentru casă la sfârșitul lunii octombrie, cu titlul pus pe numele domnișoarei Hamrick, potrivit firmei imobiliare Michael Saunders & Company care a vândut casa. Tina Ciaccio, agentul de listare, a declarat că acest cuplu nici măcar nu a vizitat casa înainte de a cumpăra. „A fost foarte tare să aud vocea lui Mick Jagger la telefon. Au fost într-adevăr o plăcere, un cuplu grozav cu care să tranzacționez”, a declarat Ciaccio. 

Imagini rare din intimitatea lui Mick Jagger. Cum arată pisoiul său, Nero 

intimitatea Mick Jagger

Mick Jagger a postat zilele trecute pe Instagram o imagine în care era alături de pisoiul familiei, Nero. Cântărețul era îmbrăcat lejer și stătea pe o canapea înflorată alături de Nero, pisoiașul său negru. Lângă ei se afla chitara acustică Gibson a solistului.

„Salutați-l pe Nero, este un pic timid la cameră”, a scris Jagger în dreptul pozei care a strâns peste 150.000 de aprecieri și 3000 de comentarii. 

Melanie, soția sa, a apreciat și ea postarea. „Dulcele Nero”, a scris aceasta în comentarii, alături de o inimioară emoji. Fiul său de 20 de ani din relația cu prezentatoarea TV Luciana Gimenez Morad, Lucas, a comentat și el la postarea tatălui său. „Mi-e dor de Nero și Gus”, a scris tânărul, referindu-se la pisoi și la câinele familiei. 

Foto: Instagram 

Prințul Harry aruncă o nouă bombă. Ducele de Sussex își asumă un nou rol

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre